Vilgain Oțet de mere BIO – nefiltrat, nepasteurizat și obținut din mere cehești
Alții cumpără împreună
Vilgain Oțet de mere BIO - un mare ajutor pentru a susține sănătatea, pierderea în greutate și digestia
Un elixir natural benefic, cu efecte pozitive asupra sănătății umane. Principalul ingredient activ este acidul acetic, care, potrivit studiilor, poate ajuta la reglarea glicemiei și reduce senzația de foame, ceea ce contribuie la pierderea în greutate [1] [2]. O doză eficientă de acid acetic este conținută în aproximativ o lingură de oțet.
Metoda de procesare delicată păstrează un alt ingredient activ important - cultura mamă. Aceasta constă în enzime și probiotice care sunt benefice nu numai pentru sistemul digestiv, ci și pentru sănătatea generală a organismului uman. Oțetul va ajuta, de asemenea, în caz de diaree și inflamație a tractului urinar.
Pentru pansamente și produse cosmetice
Este cel mai frecvent utilizat în prepararea alimentelor, dresing și a salatelor. De asemenea, poate fi consumat amestecat într‑un pahar de apă, care poate fi ușor îndulcit cu miere. Cu toate acestea, oțetul nu trebuie băut ca atare. În afara bucătăriei, îl puteți folosi și pentru a face cosmetice de casă. Acesta are efecte pozitive asupra pielii, unghiilor și părului, pe care îl face strălucitor.
100% crud și obținut din mere BIO
Este făcut din suc de mere proaspăt presat, care este absolut pur și nediluat. Este furnizat de fermierii locali organici, în principal din regiunea Carpaților Albi. Este apoi fermentat exclusiv cu ajutorul propriului lor cidru până când devine oțet de mere. Este procesat la temperaturi scăzute(nepasteurizat), nefiltrat și fără adaos de drojdii sau bacterii de fermentare a oțetului. Datorită acestui fapt, oțetul își păstrează toate substanțele importante.
Vilgain Oțet de mere BIO în puncte:
- obținut din mere ecologice cehești de înaltă calitate.
- conține o cultură mamă pentru beneficii maxime pentru sănătate
- nefiltrat și nepasteurizat
- ideal pentru salate și pentru aromatizarea mâncărurilor
1) Brighenti F, Castellani G, Benini L, Casiraghi MC, Leopardi E, Crovetti R, Testolin G. Efectul oțetului neutralizat și nativ asupra răspunsului glicemiei și al acetatului la o masă mixtă la subiecți sănătoși. Eur J Clin Nutr. 1995 Apr;49(4):242‑7. PMID: 7796781.
2) Ho CW, Lazim AM, Fazry S, Zaki UKHH, Lim SJ. Soiuri, producție, compoziție și beneficii pentru sănătate ale oțeturilor: O analiză. Food Chem. 2017 Apr 15;221:1621‑1630. doi: 10,1016/j.foodchem.2016,10.128. epub 2016 Oct 31. PMID: 27979138.
100 g | |
Valoare energetică | 65 kJ / 16 kcal |
Grăsimi | 0 g |
- din care saturate | 0 g |
Carbohidrați | 0 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0 g |
Ingrediente
Oțet de cidru de mere 100%.
Conținut de acid acetic 5%.
Țara de origine: Republica Cehă.
Instrucțiuni de utilizare
- Cel mai bine folosit în bucătărie, în salate sau pentru a aromatiza mâncărurile.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
- Protejați de lumina directă a soarelui.
- Sedimentele și tulburarea sunt un semn al caracterului natural al băuturii.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.