Vilgain Orez basmati alb BIO – pentru mâncăruri din orez non‑lipicios și de o calitate superioară.
Vilgain Orez basmati alb BIO – pentru mâncăruri din orez non‑lipicios și de o calitate superioară.
Vilgain Orez alb Basmati BIO - orez popular cultivat la poalele munților Himalaya
Vilgain Orezul Basmati alb BIO este orez decorticat cu bob lung, provenit din agricultura ecologică. Acesta rămâne ferm, lejer și neaderent în timpul gătitului. Este excelent ca garnitură în bucătăria indiană și internațională. Se potrivește bine cu carnea, legumele și în salatele de orez, dar îl puteți folosi și în mâncăruri din orez dulce. Basmati este cel mai nobil soi de orez, cunoscut și sub numele de "regina parfumului", și este cultivat pe câmpurile de la poalele Himalayei, în Pakistan, ceea ce înseamnă că orezul este irigat direct cu apă din ghețari. Are o aromă specifică de lemn de santal și un gust ușor de nucă.
Calitatea cultivării orezului și a ambalării ulterioare este primordială
Orezul este prelucrat și apoi ambalat de o mică companie de familie din Italia, care se mândrește cu calitatea și trasabilitatea materiilor prime. Atât fiecare etapă de prelucrare, cât și fiecare lot de produs final sunt strict controlate pentru a îndeplini toate cerințele de calitate.
Vilgain Orez alb Basmati BIO în puncte:
- Cel mai nobil soi de orez
- rămâne ferm, lejer și neaderent
- aromă specifică de lemn de santal
- gust ușor de nucă
- ideal ca garnitură pentru carne și legume
- de asemenea, excelent pentru prepararea mâncărurilor din orez dulce
- cultivat în Pakistan și prelucrat de o companie de familie din Italia
- toate loturile sunt testate pentru determinarea conținutului de metale grele
Ingrediente
Orez basmati alb ecologic.
Țara de origine.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 1504 kJ / 354 kcal |
Grăsimi | 0,4 g |
- din care saturate | 0,1 g |
Carbohidrați | 80,4 g |
- din care zaharuri | 0,2 g |
Fibre | 1 g |
Proteine | 6,4 g |
Sare | 0,01 g |
Instrucțiuni de preparare
- Clătiți bine orezul cu apă, turnați‑l într‑o oală și adăugați apă.
- Pentru fiecare cană de orez, adăugați 2 căni de apă.
- Se aduce la fierbere și se condimentează cu sare.
- Acoperiți oala cu un capac și lăsați orezul să fiarbă la foc mic timp de 12‑14 minute, nu amestecați orezul.
- Apoi, orezul este gata de servire.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc răcoros, uscat și întunecat.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.