Vilgain Ghee – unt clarificat potrivit pentru gătit și copt
Vilgain Ghí - un unt de lungă durată potrivit pentru prăjire
Vilgain Ghí sau grăsimea de unt este obținută din unt clasic care provine din fermele cehe și slovace. Procesul de supra‑ungere elimină apa și proteinele din lapte și este potrivit și pentru persoanele cu intoleranță la lactoză.
Unul dintre principalele avantaje este punctul de fum ridicat (250 °C), astfel încât nu arde în timpul prăjirii și nu se produc substanțe nocive. Îl puteți folosi pentru a înmuia gustul mâncării sau ca ingredient în deserturile dulci. Adaugă o aromă plăcută de nucă și cremozitate mâncării.
Ghí este mai durabil decât untul convențional și nu se râncezește la fel de ușor. Îl puteți păstra la temperatura camerei timp de până la 3 luni și în frigider până la un an.
Vilgain Ghí în puncte:
- unt clarificat
- din lapte ceh și slovac
- 0,01% conținut de lactoză
- punct de fum ridicat - potrivit pentru sotare și prăjire
- îndulcește gustul mâncărurilor și adaugă o aromă de nucă
- termen de valabilitate lung
Ingrediente
100% unt clarificat (lapte).
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 3655 kJ / 868 kcal |
Grăsimi | 99,9 g |
- din care saturate | 72 g |
Carbohidrați | 0,01 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0,01 g |
Lactoză | <0,01 g |
Instrucțiuni de utilizare
- Untul clarificat Ghee are un punct de fum ridicat (250 °C).
- Ideal pentru prăjire, gătit și coacere zilnică.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra la temperaturi de până la 25 °C.
- Orice modificare a consistenței nu reprezintă un defect.
- A se utiliza în termen de 5 luni de la deschidere.