Vilgain Ghee – unt clarificat potrivit pentru gătit și copt
Vilgain Ghee – unt clarificat potrivit pentru gătit și copt
🐮🧈
Unt pur de lapte de vacă clarificat
Untul ghee transfuzat este un ajutor versatil în bucătărie, excelent pentru prăjit, copt și gătit. Acesta adaugă o aromă plăcută de nuci și cremozitate alimentelor. Ghee‑ul nostru este sărac în proteine din lapte și, prin urmare, este potrivit și pentru persoanele cu intoleranță la lactoză.
Nu se arde și rezistă la temperaturi de până la 250°C 🔥
Apa și proteinele din lapte sunt îndepărtate din ghee prin clarificare, ceea ce îi conferă un punct de fum ridicat de 250°C. Datorită acestui lucru, nu se supraîncălzește, nu se produc substanțe nocive la temperaturi ridicate și este ideal pentru prăjit, coacere și sotare.
Un mare ajutor în bucătărie ✅ Plin de vitamine esențiale ✅
Ingrediente
100% unt clarificat (lapte).
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 3655 kJ / 868 kcal |
Grăsimi | 99,9 g |
- din care saturate | 72 g |
Carbohidrați | 0,01 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0,01 g |
Lactoză | <0,01 g |
Instrucțiuni de utilizare
- Untul clarificat Ghee are un punct de fum ridicat (250 °C).
- Ideal pentru prăjire, gătit și coacere zilnică.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra la temperaturi de până la 25 °C.
- Orice modificare a consistenței nu reprezintă un defect.
- A se utiliza în termen de 5 luni de la deschidere.