Vilgain Făină de tapioca – super‑moale, fără gluten, cu gust neutru, perfect digerabilă
Vilgain Făină de tapioca – super‑moale, fără gluten, cu gust neutru, perfect digerabilă
Vilgain Făină de tapioca - o făină foarte digerabilă cu o textură ultrafină
Vilgain Făina de tapioca este o făină fină, fără gluten , obținută 100% din amidonul din tuberculul de manioc. Acesta este cultivat în regiunile sudice și centrale din Myanmar și este una dintre cele mai bogate surse de carbohidrați din zonele subtropicale.
Fără gluten în mod natural și foarte ușor de digerat
Tapioca sub formă de făină are mai multe avantaje. Cel mai important este compoziţia sa naturală fără gluten, ceea ce o face potrivită chiar și pentru celiaci. La fel de utilă este și digestibilitatea sa excelentă și textura excepțional de fină.
Baza ideală pentru coacere și îngroșare
Un alt beneficiu major al făinii din rădăcină de manioc este neutralitatea totală a gustului său. Acest lucru înseamnă că tot ceea ce coaceți sau îngroșați cu ea va păstra întregul profil de aromă al celorlalte ingrediente folosite.
Făina de tapioca este universală și este excelentă pentru deserturi dulci, pentru îngroșarea sosurilor și a supelor, pentru aluat de pizza sau paste. Nu vă fie teamă să o folosiți pentru a face clătite și plăcinte, deoarece va contribui la textura lor perfectă.
Vilgain Făina de tapioca în puncte:
- Făină super fină
- Fără gluten în mod natural - potrivită chiar și pentru celiaci
- Digestibilitate excelentă
- profil de aromă neutră
- utilizare universală, inclusiv pentru coacere și îngroșare
Ingrediente
Amidon din rădăcina arbustului Manioc (tapioca) 100%.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 1469 kJ / 351 kcal |
Grăsimi | 0,1 g |
- din care saturate | 0,1 g |
Carbohidrați | 86,5 g |
- din care zaharuri | 0,1 g |
Fibre | 1 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0,1 g |
Aviz
- Alimente.
- A se păstra la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.