Vilgain Chocolate chunks – 250 g – fără adaos de zahăr, boabe de cacao Criollo selectate din Mexic
Alții cumpără împreună
Cultivarea tradițională în leagănul străvechi al boabelor de cacao
Boabele de cacao sunt recoltate pe plantațiile din regiunea Ticul din Mexic. Această regiune are o istorie bogată în ceea ce privește cultivarea de cacao - care datează din civilizația mayașă. Acesta este cultivat în mod tradițional, delicat, fără a folosi pesticide sau alte produse chimice. De obicei, este furnizat de fermieri locali mai mici, iar cultivarea sa sprijină biodiversitatea, contribuind astfel la sustenabilitatea agriculturii din zonă.
Cel mai rar soi Criollo
Vilgain Chocolate Chunks conține cacao Criollo, cel mai apreciat soi. Acesta reprezintă mai puțin de 5% din producția mondială. Este extrem de dificil de cultivat, dar calitatea boabelor este incomparabilă cu cea a soiurilor clasice. Acestea te atrag cu aroma lor bogată, cremoasă, fără amărăciune , cu o gamă largă de note de aromă fructată, de nucă și condimentată.
Susținerea bunei funcționări a sistemului digestiv
Ciocolata ca o sursă excelentă de fibre? A noastră este, iar aceasta este cea prebiotică - inulina. Aceasta nu este absorbită în intestinul subțire, dar călătorește până în intestinul gros, unde servește ca prebiotic - hrană pentru bacteriile benefice. Un tract digestiv sănătos este asociat cu o serie de alte beneficii pentru sănătate, precum și cu absorbția optimă a nutrienților din alimente.
100 g | |
Valoare energetică | 2159 kJ / 517 kcal |
Grăsimi | 40 g |
- din care saturate | 20 g |
Carbohidrați | 16 g |
- din care zaharuri | 13 g |
Fibre | 34,2 g |
Proteine | 6 g |
Sare | 0,07 g |
100 g | |
Valoare energetică | 2269 kJ / 547 kcal |
Grăsimi | 46 g |
- din care saturate | 28 g |
Carbohidrați | 9 g |
- din care zaharuri | 3 g |
Fibre | 32,2 g |
Proteine | 6 g |
Sare | 0 g |
Ingrediente
Unt de cacao, fibre naturale din rădăcină de cicoare, lapte praf integral, fibre naturale de porumb, emulgator: lecitină de floarea-soarelui, extract natural de vanilie.
Substanțe solide de cacao minimum 33 %.
Avertizare privind alergiile. Poate conține urme de fructe cu coajă lemnoasă, soia și gluten.
Ingrediente
Masă de cacao, unt de cacao, fibre naturale din rădăcină de cicoare, fibre naturale de porumb, emulgator: lecitină de floarea-soarelui, extract natural de vanilie.
Conținutul de cacao în ciocolată nu mai puțin de 70 %.
Avertisment de alergie: Poate conține urme de nuci, lapte, soia și gluten.
Aviz
- Alimente, cu îndulcitori.
- A se păstra într-un loc răcoros, uscat și întunecat, la o temperatură sub 26 °C.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.