Ceai de mușețel BIO – aromă bogată, efecte calmante și suport în digestie

Ceai de mușețel BIO – aromă bogată, efecte calmante și suport în digestie
Vilgain Ceai de mușețel BIO - flori de mușețel din agricultura ecologică
Ceaiul nostru de mușețel provine din flori de mușețel din însorita Croație, unde mușețelul este cultivat într‑un climat ideal, cu o tradiție bogată. După recoltare, florile sunt curățate cu grijă, uscate și separate de tulpini. Mușețelul croat este unul dintre cele mai bune din lume, datorită conținutului său ridicat de uleiuri esențiale.
Aromă dulce și bogată
Ceaiul de mușețel are un gust delicat floral și dulce care amintește adesea de mere, miere sau smochine. Ceaiul se bea cel mai adesea seara, ideal cu 30‑60 de minute înainte de culcare. De asemenea, este adesea recomandat după mese, dar poate fi savurat în orice moment al zilei.
Flavonoide, terpenoide și multe altele
Mușețelul conține peste 120 de componente, dintre care flavonoidele, terpenoidele și cumarinele sunt cele mai reprezentate. Datorită prezenței acestor ingrediente active, poate favoriza digestia normală, bunăstarea mentală și fizică, starea de spirit pozitivă, relaxarea sau somnul.
Vilgain Ceai de mușețel BIO în puncte:
- flori uscate de mușețel din Croația
- cultivate cu cea mai mare grijă și în calitate BIO
- pentru a susține bunăstarea mentală și fizică
- susținerea somnului
Ingrediente
Flori de mușețel BIO(Matricaria Chamomilla) 100%.
Țara de origine: Croația
Instrucțiuni de utilizare
- Se toarnă apă clocotită peste plantă în proporție de 2,5 g (aprox. 3 lingurițe pline) la 250 ml de apă.
- Se lasă la infuzat timp de 8 - 10 minute. Apoi se strecoară.
- Se recomandă să se bea de 1 - 2 ori pe zi.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc uscat.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.