Vilgain Ceai de hibiscus – băutură dulce de fructe dulce de fructe, bogat în antioxidanți
Vilgain Ceai de hibiscus – băutură dulce de fructe dulce de fructe, bogat în antioxidanți
Vilgain Ceai de hibiscus - florile unei plante africane fructate cu multe beneficii pentru sănătate
Florile uscate de hibiscus de Sudan zdrobite în bucăți mici dau ceaiului nostru un gust ușor dulce, cu o tentă ușor acrișoară. Aroma roșie distinctivă este completată de note fructate care evocă gustul sucului de coacăze, dar care vă poate aminti și de zmeură sau de măceșe.
Bijuteria florală a Africii
Singurul lucru pe care îl veți găsi în ambalaj sunt flori uscate de Hibiscus sabdarifa zdrobite în bucăți mici. Hibiscusul nostru provine din Nigeria tropicală, care este perfectă pentru cultivarea unor plante similare. Această țară afectată de căldură din interiorul Africii de Vest are o tradiție bogată în cultivarea hibiscusului. Datorită practicilor agricole consacrate și a climatului favorabil, hibiscusul de aici beneficiază de cea mai bună îngrijire naturală.
Susținere digestivă și proprietăți antiinflamatorii
Această băutură tradițională este cunoscută pentru efectele sale răcoritoare, datorită conținutului de acid citric, acid malic și vitamina C. Hibiscusul oferă o serie de beneficii pentru sănătate, cum ar fi susținerea tractului digestiv[1], scăderea tensiunii arteriale[2] și efecte antiinflamatorii și antibacteriene[3]. De asemenea, este bogat în antioxidanți care protejează organismul de daunele cauzate de radicalii liberi.
O băutură răcoritoare
Vilgain Ceaiul de hibiscus este excelent și ca băutură cu gheață, ideal pentru a se răcori în zilele toride de vară. Preparați ceaiul conform instrucțiunilor și lăsați‑l să se răcească. Apoi turnați‑l într‑un pahar cu gheață și adăugați puțin suc de lămâie sau miere pentru un gust extra răcoritor. Va fi rețeta ta preferată în zilele călduroase de vară.
Vilgain Ceai de hibiscus în puncte:
- Flori uscate de hibiscus din Nigeria tropicală.
- o băutură cu o culoare roșie deosebită și aromă de coacăze.
- recoltată într‑un loc cu condiții excelente de creștere
- susține tractul digestiv și are proprietăți antiinflamatorii
- excelent ca băutură caldă sau rece în zilele călduroase
[1] https://www.mdpi.com/2072‑6643/13/7/2360
[2] https://academic.oup.com/jn/article/140/2/298/4600320
[3] https://www.neliti.com/publications/245528/anti‑inflamatory‑activity‑of‑hibiscus‑sabdariffa‑extract
Ingrediente
Flori de hibiscus (Hibiscus sabdariffa) 100 %.
Țara de origine: Nigeria.
Instrucțiuni de utilizare
- Se toarnă apă clocotită peste plantă în proporție de 4 g (aprox. 2 lingurițe pline) la 250 ml de apă.
- Se lasă la infuzat timp de 8 - 10 minute. Apoi se strecoară.
- Se recomandă să se bea de 1 - 2 ori pe zi.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc uscat.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.