Vilgain Baton cu ovăz BIO ⁠–⁠ baton fără gluten cu textură moale, peste 30% nuci, sursă bogatăde fibre, fără conservanți

Vilgain Baton cu ovăz BIO ⁠–⁠ baton fără gluten cu textură moale, peste 30% nuci, sursă bogatăde fibre, fără conservanți

migdale și ciocolată
Migdale și ciocolată
87
634

Din marii
fulgi de ovăz din Finlanda

Am folosit ca bază fulgii de ovăz fără gluten din agricultura scandinavă. Culturile din natura atât de apropiată de Cercul Arctic beneficiază de zilele lungi polare. Acestea permit plantelor să absoarbă mai multă lumină solară, producând boabe mai mari și mai moi.

Grăsimi sănătoase în două forme

O doză echitabilă de nuci conferă batoanelor un conținut ridicat de grăsimi nesaturate, care scad colesterolul și sunt bune pentru spectrul lipidic. Dar asta nu este tot. Pentru a evita grăsimile mai puțin benefice, am înlocuit untul animal obișnuit cu untul vegetal - untul de shea, care provine din nucile arborelui de shea.