- Proteine din zer/ Whey protein (96)
- Snacksuri dulci și sărate (59)
- Conserve (23)
- Suplimente pentru femei (3)
- Unturi de nuci (1)
- Proteine din zer/ Whey protein (96)
- Snacksuri dulci și sărate (59)
- Conserve (23)
- Suplimente pentru femei (3)
- Unturi de nuci (1)
- Nuci și fructe uscate (5)
- Suplimente alimentare pentru performanță și regenerare (2)
- Indulcitori și mirodenii (4)
- Batoane și gustări proteice (16)
- Suplimente pentru digestie (3)
- Garnituri și patiserie (14)
- Produse pentru gătit și copt (28)
- Băuturi pentru sportivi (6)
- Cereale (16)
- Superalimente (3)
- Băuturi (4)
- Proteine de cazeină / proteine de noapte (12)
- Sosuri (1)
- Proteine vegetale/proteine vegane (2)
- Suplimente pentru hidratare (2)
- Proteine multicomponente (8)
- Aminoacizi (2)
- Anabolizanți și stimulente (2)
- Ediție Low sugar (9)
- Înlocuitor de masă (10)
- Proteine din ou (1)


















Alimente bogate în proteine
În conformitate cu Regulamentul CE 1924/2006, alimentele bogate în proteine sunt acele alimente în care proteinele reprezintă cel puțin 20% din valoarea energetică.
Cu toate acestea, proteinele nu se referă doar la cantitate, ci și la calitate, care poate fi determinată de aminoacizii esențiali care sunt esențiali pentru funcționarea organismului uman și care trebuie consumați sub formă de alimente.
Proteinele animale
Proteinele provenite din surse animale sunt considerate, în general, ca fiind o sursă mai bună de proteine datorită spectrului complex de aminoacizi esențiali. Sursele de origine animală cu cel mai mare conținut de proteine sunt:
- carnea slabă(vită, porc, curcan, pui)
- pește și fructe de mare(ton, somon, sardine, cod)
- carnea uscată
- albușul de ou
- brânzeturi (parmezan, cheddar, cașcaval)
- proteine (lapte, zer, cazeină)
proteine vegetale
Proteinele din surse vegetale se caracterizează printr‑o calitate inferioară, datorită unui spectru incomplet de aminoacizi esențiali, și printr‑o utilizare mai redusă în comparație cu proteinele animale. Una dintre cele mai simple soluții constă în combinarea corectă a proteinelor vegetale sau în consumul acestora în cantități mai mari. Alimentele vegetale bogate în proteine sunt:
- semințele(dovleac, susan, chia)
- leguminoase(arahide, năut, năut, mazăre, linte)
- nuci(migdale, fistic)
- proteine vegetale
- produse din soia: tempeh, tofu, seitan