Vilgain Protein Mug Cake Mix Low Sugar – Prăjitură cu unt de arahide – zahăr minim, 20 g de proteine per porție, îndulcit cu stevia cu conținut scăzut de calorii, textură fină și pufoasă
Proteine din lapte cu capacitate de absorbție premium 🥛
12% proteine din lapte formează baza nutritivă a prăjiturii pentru cană. Aceasta se mândrește cu un spectru complet de aminoacizi și un raport natural de cazeină și zer. Absorbția sa excelentă o plasează în fruntea listei de substanțe care susțin creșterea și menținerea mușchilor.
Preparare simplă
gata în câteva minute
Super rapid și ușor de preparat: doar adăugați apă, amestecați cu amestecul, puneți în cuptorul cu microunde și nu vă ardeți.
Se pune 70 g de amestec întro ceașcă.
Cu cât ceașca este mai mare, cu atât mai bine.
Se adaugă 70 ml de apă, se amestecă bine
și se lasă să stea un minut sau două.
Punel în cuptorul cu microunde la 800W la 2,5 - 3 minute şi gustarea ta este gata
Îndulcit cu îndulcitor non‑caloric
din stevia
Planta de stevia produce un îndulcitor de mare valoare care conține glicozide steviolice. Acestea sunt de 200‑300 de ori mai dulci decât zahărul și nu afectează nivelul de zahăr din sânge. Îndulcirea este lipsită de compuși periculoși. Veți găsi doar stevia, care este în general considerată o substanță sigură de origine naturală.
Desert de proteine pufos ca o gustare nutritivă
Tortul Mug cake poate fi savurat ca mic dejun sau gustare rapidă, dar echilibrată, în orice moment al zilei sau ca desert sățios după prânz. Dar vei fi întotdeauna sigur că te vei bucura de un răsfăț regal, obținând în același timp tot ce are mai bun natura de oferit.
Dozaj: 70 g
Doze în pachet: 6
100 g | 70 g | |
Valoarea energetică | 1925 kJ / 461 kcal | 1347 kJ / 323 kcal |
Grăsimi | 23 g | 16 g |
- din care acizi grași saturați | 5,5 g | 3,9 g |
Carbohidrați | 28 g | 20 g |
- din care zaharuri | 4,6 g | 3,2 g |
Fibre | 13 g | 9,3 g |
Proteine | 29 g | 20 g |
Sare | 0,89 g | 0,62 g |
Ingrediente
Alune (cremă dearahide (pudră de smântână, integrală) 30,8%, făină de ovăz fără gluten 20,2%, făină de migdale, proteine din lapte 12%, lapte de cocos pudră*, inulină, praf de creștere* (amidon de porumb*, agenți de creștere: tartrați de potasiu, carbonați de sodiu), aromă naturală, scorțișoară măcinată, sare de mare, îndulcitor: glicozide steviolice.
*provenit din agricultura ecologică.
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de cereale care conțin gluten și alte fructe cu coajă lemnoasă.
Recomandările producătorului
- Se cântărește o porție de 70 g într-o cană de 350-400 ml și se toarnă 70 ml de apă rece.
- Se recomandă folosirea unor căni mai mari, cănile clasice de 250 ml pot vărsa conținutul din cană.
- Amestecați bine și lăsați să stea timp de 1-2 minute.
- Pentru o prăjitură și mai fină, adăugați puțin unt sau ulei de cocos în aluat.
- Se introduce apoi în cuptorul cu microunde la 600W timp de 2,5-3 minute (verificați după 2 minute și lăsați să se termine dacă este necesar).
- Nu acoperiți cu un capac de plastic în cuptorul cu microunde.
- Tortul Mug cake poate fi răsturnat din formă sau mâncat direct din cană.
Aviz
- Alimente, cu îndulcitori.
- A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
- A se proteja de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, IC 29269555.