Vilgain Lapte praf integral BIO – conținut ridicat de proteine, conferă o consistență cremoasă terciurilor, termen mare de valabilitate
Vilgain Lapte praf integral BIO – conținut ridicat de proteine, conferă o consistență cremoasă terciurilor, termen mare de valabilitate
Vilgain Lapte praf integral BIO - alternativă de înaltă calitate la laptele crud din agricultura ecologică
Laptele nostru praf este fabricat din lapte integral organic 100% proaspăt și pasteurizat care provine din cele mai bune ferme. Vă aducem o alternativă delicioasă la laptele proaspăt, de înaltă calitate, durabilă și cu o valoare nutritivă excelentă.
Cum este fabricat laptele nostru praf excepțional?
Începem cu lapte organic proaspăt care este pasteurizat pentru a elimina bacteriile și a prelungi durata de valabilitate. Laptele este apoi pompat într‑o cameră de vid unde este concentrat sub presiune redusă. Acest proces elimină apa și produce o consistență groasă spre cremoasă. Acesta este urmat de uscarea cu jet, unde laptele este pulverizat ușor pe aer cald. Acest lucru elimină umiditatea reziduală din lapte și produce un lapte praf de înaltă calitate, plin de aromă și nutrienți.
Conținut ridicat de proteine integrale
Laptele nostru conține 25% proteine animale de înaltă calitate. Conținutul complet de aminoacizi esențiali face ca proteina să fie perfect absorbabilă. Se situează chiar sub vârful spectrului de aminoacizi, alături de carnea de vită, de exemplu. Proteinele sunt importante pentru susținerea creșterii și întreținerii mușchilor, regenerării și formării celulelor și pentru bunăstarea generală.
Vitamine și minerale importante
Conține, de asemenea, micronutrienți importanți, cum ar fi calciu, magneziu, fosfor și potasiu, care susțin rezistența și sănătatea oaselor, sistemul nervos și funcția cardiacă. Vitaminele A, D, E, K și vitaminele B sunt importante pentru o serie de procese din corpul uman, inclusiv pentru susținerea metabolismului energetic, eliminarea stresului oxidativ sau formarea colagenului.
Cremozitate maximă pentru terciul dumneavoastră
Laptele nostru praf este un înlocuitor de calitate ideal pentru laptele proaspăt, care nu este întotdeauna ușor de găsit sau perisabil. Este excelent pentru terciuri, oferindu‑le o consistență mai cremoasă și o aromă mai bogată. Îl puteți folosi, de asemenea, în deserturi, milkshake‑uri sau băuturi calde.
Vilgain Lapte praf integral BIO în puncte:
- O alternativă durabilă la laptele proaspăt
- sursă de proteine sănătoase
- conține o gamă largă de vitamine și minerale
- excelent în terciuri, deserturi și băuturi
- conferă un gust și o consistență mai plină și mai cremoasă
- provine din agricultura ecologică controlată
Ingrediente
Lapte praf integral*.
*Provine din agricultura ecologică.
Avertizare privind alergiile. Poate conține urme de arahide, alte nuci și cereale cu gluten.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 2043 kJ / 488 kcal |
Grăsimi | 26 g |
- din care saturate | 16,2 g |
Carbohidrați | 38 g |
- din care zaharuri | 38 g |
Proteine | 25 g |
Sare | 0,75 g |
Instrucțiuni de preparare
- Se amestecă 30 g de lapte praf în 200 ml de apă.
Aviz
- Alimente.
- Fabricat din lapte pasteurizat.
- Conținut de apă <4 %, Conținut de grăsimi 26 %.
- A se păstra într‑un loc răcoros, uscat și întunecat.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.