Vilgain Migdale albite tocate – bucăți de migdale sub formă de chipsuri fără coajă, sursă de grăsimi nesaturate și proteine vegetale, ideale pentru coacere și gătit
Vilgain Migdale albite tocate – bucăți de migdale sub formă de chipsuri fără coajă, sursă de grăsimi nesaturate și proteine vegetale, ideale pentru coacere și gătit
Vilgain Migdale albite tocate - bucăți de migdale încărcate cu grăsimi sănătoase ideale pentru chec și gătit
Sunteți un pasionat de patiserie sau vă place să experimentați în bucătărie? Am pregătit migdale tocate sub formă de așchii curățate de pielițe, perfecte pentru a decora, aroma sau adăuga nutrienți la orice fel de mâncare ai nevoie.
Pline de substanțe nutritive și favorabile sănătății
Vilgain Migdale tocate sunt o sursă bogată de acizi grași nesaturați. S‑a demonstrat că înlocuirea grăsimilor saturate din dietă cu grăsimi nesaturate scade nivelul colesterolului din sânge. În plus, ele conțin proteine vegetale de înaltă calitate, fibre și o varietate de vitamine, antioxidanți și minerale.
Migdalele sunt unul dintre alimentele cu aplicații culinare largi. Ele sunt adăugate în mod tradițional la prăjituri și produse de patiserie, dar sunt utile și în bucătăria de zi cu zi. Le puteți adăuga la supe, sosuri, carne sau salate.
Vilgain Migdale tocate în puncte:
- bucăți de migdale albite
- în formă de chips
- bogate în acizi grași nesaturați și fibre
- sursă de vitamine, antioxidanți, minerale și proteine vegetale de înaltă calitate
- aplicații culinare variate
Ingrediente
Migdale tocate, albite 100%.
Avertizare alergici: Alergenii sunt marcațicu bold în ingredientele produsului. Poate conține arahide, alte nuci și lapte.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 2470 kJ / 590 kcal |
Grăsimi | 53 g |
- din care saturate | 4 g |
Carbohidrați | 8,8 g |
- din care zaharuri | 4,6 g |
Fibre | 9,9 g |
Proteine | 21 g |
Sare | 0 g |
Aviz
- Alimente.
- Depozitați într‑un loc răcoros și uscat.
- Protejați de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.