Vilgain Cafea proaspăt prăjită – 250 g – specială, din prăjitoria din Brno, cu un gust mai dulce.
Vilgain Cafea proaspăt prăjită – 250 g – specială, din prăjitoria din Brno, cu un gust mai dulce.
Vilgain Fresh Roast Coffee - cafea selectată, proaspăt prăjită într‑o prăjitorie locală
Sunteți un adevărat iubitor de cafea care știe că cafeaua nu se împarte doar în boabe și instant? Îți place să te răsfeți cu calitatea și să-ți alegi cafeaua în funcție de profilul tău gustativ și alte specificități? În acest caz, Vilgain Fresh Roast Coffee, o selecție de cafea proaspăt prăjită în Brno, va fi alegerea potrivită pentru tine.
Locul în care sunt cultivate boabele influențează gustul final al cafelei
Vilgain Fresh Roast Coffee, 100% arabica, este un amestec de boabe California Estate din Brazilia și El Salvador. Boabele braziliene sunt procesate prin metoda cu miere și provin din regiunea Norte Pioneiro. Boabele din El Salvador provin de la ferma familiei Hernandez din regiunea Quezaltepeque. Acestea sunt din soiul Bourbon, procesate prin metoda mierii.
Prăjirea, procesul prin care cafeaua își dobândește aroma finală
Prăjirea este procesul prin care boabele de cafea își schimbă textura, culoarea și își dobândesc aroma finală. Prin urmare, prăjirea necesită multă experiență, cunoștințe și echipamente. Cafeaua noastră este prăjită de Roman Nejedlý în prăjitoria locală Fiftybeans din Brno, cu o tradiție îndelungată. Pentru prăjire, se folosește o prăjitorie Loring S15 Falcon, în care căldura este răspândită prin aer cald.
Și ce înseamnă prăjire proaspătă? Cafeaua este preparată în loturi mici, astfel încât este întotdeauna proaspătă. Dar nu uitați că trebuie să fie preparată nu mai devreme de 10 zile de la data prăjirii. Acest lucru va preveni ca notele acide sau amare nedorite să fie extrase în ceașca finală de espresso.
Cacao olandeză, ciocolată neagră și boabe de cacao, acesta este profilul său de aromă
Cafeaua rezultată tinde să fie mai groasă și mai dulce, așa că nu vă așteptați la note acide. Profilul său de aromă este apropiat de cel al cacaoi olandeze, al ciocolatei negre și al boabelor de cacao măcinate grosier.
Prepararea unui espresso delicios făcut în casă
Cafeaua este prăjită pentru a vă oferi cel mai bun espresso posibil. Aveți acasă o mașină de cafea automată sau cu pârghie? Atunci această cafea este pentru dumneavoastră. Iar dacă nu aveți o mașină, nu disperați. Cafeaua va avea un gust excelent pentru orice preparat de tip espresso: folosiți un fiebător moka sau poate aeropress.
Vilgain Cafea proaspăt prăjită în puncte:
- Cafea selecționată, 100% Arabica
- amestec de boabe din Brazilia și El Salvador
- prăjită în prăjitoria locală Fiftybeans din Brno.
- cafeaua este preparată în loturi mici și este întotdeauna proaspătă
- gust dens, mai dulce
- profil de aromă de cacao, ciocolată neagră și boabe de cacao
- potrivită pentru prepararea espresso (mașină de cafea automată sau cu pârghie, fierbător, aeropress)
Ingrediente
Arabica 100% boabe de cafea prăjite.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc răcoros și uscat.
- Ambalat într‑o atmosferă protectoare.
- Vilgain s.r.o. (fostă Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (fostă Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.