Black Dragon ceai negru – ceai negru tradițional, gust delicat cu note de fructe și nuci, nu este amar nici după o infuzare prelungită
Black Dragon ceai negru – ceai negru tradițional, gust delicat cu note de fructe și nuci, nu este amar nici după o infuzare prelungită
Vilgain Black Dragon - ceai negru din regiunea Fuding cu un profil fructat și fără amărăciune
Vilgain Black Dragon este un ceai negru cu frunze întregi din regiunea Fuding din China, renumită la nivel mondial pentru producția sa de ceai. Frunzele rulate ușor, aproape fără amărăciune, creează un profil dulce, plin, cu note de fructe.
Ceai negru cu lejeritatea ceaiului alb
Regiunea Fuding este considerată leagănul ceaiului alb din China, iar producția sa a fost inclusă pe lista Patrimoniului cultural național imaterial al Chinei. Prin urmare, ceaiurile negre din această zonă sunt ușoare și nu sunt amare ca ceaiurile negre robuste din alte zone.
Profil delicat al aromei
Ceaiul negru Black Dragon are o aromă dulce, cu note de nuci, miere, turtă dulce și prune. Nuanțele sale fructate se dezvoltă pe măsură ce temperatura scade și nu devine amar nici după o infuzare prelungită.
Vilgain Black Dragon în puncte
- ceai negru cu frunze întregi din regiunea Fuding
- un ceai dulce delicat cu note fructate
- fără amărăciune, chiar și cu o infuzare mai lungă
- potrivit pentru a fi băut toată ziua
Ingrediente
Ceai negru (Camellia sinensis) 100%.
Țara de origine. China.
Instrucțiuni de utilizare
- Se toarnă 7 g de ceai (2 linguri) peste 0,5 l de apă (temperatura 100 °C).
- Se lasă la infuzat timp de 2‑5 minute. Potrivit pentru a face până la două infuzii.
Aviz
- Alimente.
- Depozitați într‑un loc uscat, la temperatura camerei.
- Protejați de umiditate și de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.