Vilgain Sardine în ulei de măsline extravirgin BIO – din Ocean Atlantic, bogate în omega‑3, bucăți mari și suculente.
Vilgain Sardine în ulei de măsline extravirgin BIO – din Ocean Atlantic, bogate în omega‑3, bucăți mari și suculente.
Vilgain Sardine în ulei de măsline extravirgin organic - pește plin de proteine și grăsimi omega‑3 cu gust și calitate premium
Vilgain Sardinele HGT se numără printre cele mai bune pe care le poate oferi marea. Pe lângă o aromă deosebită, cu o dulceață subtilă, acestea vă vor încânta cu un arsenal de nutrienți esențiali pentru o viață de calitate.
Prelucrare de primă clasă și calitate premium
Pescuitul are loc în apele Mării Mediterane și ale Oceanului Atlantic, în apropierea coastelor Spaniei și ale Regatului Unit.
După recoltare, cele mai mari bucăți ajung la afacerea de familie din provincia La Rioja, la sud de Bilbao, Spania. Aici, sardinele sunt procesate folosind tehnici artizanale tradiționale și puse într‑un borcan, deja fierte, fără cap, coadă sau măruntaie. După ce sardinele sunt tăiate în felii, se adaugă doar ulei de măsline organic spaniol de înaltă calitate pentru a ajusta profilul de aromă, iar sardinele extra nutritive și cu un gust de top sunt gata.
Un pește bogat în nutrienți
Sardinele sunt o sursă de acizi grași nesaturați și, în ciuda dimensiunilor lor mici, conțin până la 0,4 g de EPA și DHA - acizi grași omega‑3- la 100 g de substanță uscată. Aceștia sunt asociați cu efecte antiinflamatorii și cu o mai bună sănătate cardiovasculară. Sunt, de asemenea, o sursă excelentă de proteine și aminoacizi esențiali, în special de lizină, leucină, acid glutamic și altele [1].
Se spune că sardinele sunt, de asemenea, asociate cu efecte antiinflamatorii și cu combaterea stresului oxidativ, datorită unor minerale precum potasiu, calciu, magneziu, zinc și fier, care se găsesc, de asemenea, în abundență în sardine [2].
Vilgain Sardinele HGT conțin bucăți mai mari, mai suculente și mai gustoase decât sardinele obișnuite dintr‑o conservă din magazin și vor avea un gust excelent în salate și sandvișuri cu sardine. Dacă putem să vă sfătuim, totuși, nu le mai încălziți, altfel uleiul de măsline își va pierde toate beneficiile.
Vilgain Sardine în ulei de măsline extravirgin bio în puncte:
- bucăți mari de sardine în ulei de măsline bio.
- Prelucrare artizanală tradițională de către o companie spaniolă de familie
- ambalate într‑un borcan practic
- conținut ridicat de omega‑3 EPA și DHA
- conținut ridicat de proteine și sursă de micronutrienți
- ideale pentru salate sau sandvișuri
[1] Modificări sezoniere în compoziția aminoacizilor liberi și a acizilor grași din sardine (2020), DOI:https://doi.org/10,3390/foods9070867
[2 ] Mâncând mai multe sardine în loc de suplimente de ulei de pește: Dincolo de acizii grași polinesaturați omega‑3, o matrice de nutrienți cu beneficii cardiovasculare (2023), DOI: https://doi.org/10,3389/fnut.2023,1107475
Ingrediente
Sardine (Sardina Pilchardus) 70 % (5 - 6 bucăți), ulei de măsline extravirgin* 29 %, sare.
*din agricultura ecologică
Borcanul de 190 g conține 133 g de substanță solidă.
Țara de producție: Spania.
Originea peștelui: Marea Mediterană și Marea Neagră (FAO 37), Atlanticul Mijlociu (FAO 34), Pacificul de Nord‑Vest (61).
Avertizare alergici: Alergenii sunt indicați cu bold în ingredientele produsului.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 1379 kJ / 333 kcal |
Grăsimi | 29 g |
- din care saturate | 5,8 g |
Carbohidrați | 0 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 18 g |
Sare | 0,8 g |
Aviz
- Alimente.
- Produsul poate conține oase.
- A se păstra într‑un loc uscat, departe de sursele de căldură și de lumina directă a soarelui.
- Odată deschis, păstrați‑l la frigider și utilizați‑l în termen de 24 de ore.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.