
Lapte de ovăz pentru cafea și gătit
Băutura de ovăz, adesea denumită în mod inexact lapte de ovăz, este o alternativă vegetală la laptele de vacă, care este populară nu numai în rândul persoanelor intolerante la lactoză sau al veganilor. Este excelentă în cafea, dar își are locul și în gătit și coacere.
Pe lângă băutura clasică de ovăz - fie ea îndulcită sau neîndulcită - există și așa‑numita barista, făcută special pentru prepararea cafelei. Spre deosebire de băutura de ovăz, aceasta este suplimentată cu uleiuri vegetale, care asigură formarea unei spume cremoase și groase.
Încercați băutura noastră Băutura de ovăz BIO care se mândrește cu un conținut ridicat de ovăz, sau Băutura de ovăz sub formă de pulbere BIO pentru care nu trebuie să vă faceți atât de multe griji cu privire la termenul de valabilitate și care poate fi gata în câteva minute. Cu ambele produse, vă veți bucura de gustul autentic al ovăzului, deoarece sunt fără zahăr.