Vilgain Drojdie nutritivă – 50% proteine, vegan, gust de cașcaval
Vilgain Drojdie delicatesă - aromă vegană fără gluten cu vitaminele B și aromă de parmezan
Drojdia Delicatesă conferă alimentelor dvs. o aromă subtilă de nucă până la brânză și o mulțime de micronutrienți. Este obținută cu drojdie pe un substrat bogat în zahăr. Amestecul este apoi uscat și încălzit ușor la 45 °C. Prin urmare, această drojdie nu poate fi folosită pentru a face fermentare, ci doar ca aromă.
O alternativă vegetală la brânză
Puteți să o folosiți oriunde ați ajunge în mod normal la brânza convențională - drojdia este folosită pentru a face parmezan vegan, în sosuri, creme tartinabile, supe, salate, paste, risotto, brânzeturi vegane, etc. Sub formă de fulgi, seamănă cu brânza rasă și este ușor de folosit pentru a presăra pe mâncăruri deja pregătite, ceea ce face ca această formă să fie populară nu doar în rândul comunității vegane.
Vilgain Drojdie delicatesă în puncte:
- O sursă semnificativă de proteine (49g/100g) și de vitamine B.
- utilizată ca alternativă vegană la brânză
- pentru aromatizarea produselor tartinabile, sosurilor, supelor, salatelor
Ingrediente
Drojdie uscată inactivată.
Avertizare alergici: Acest produs poate conține urme de cereale care conțin gluten.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 1370 kJ / 327 kcal |
Grăsimi | 5 g |
- din care saturate | 1,7 g |
Carbohidrați | 9 g |
- din care zaharuri | 8 g |
Fibre | 27 g |
Proteine | 49 g |
Sare | 0,5 g |
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc răcoros și uscat. Protejați de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.