Vilgain Aluat de pinsa ⁠–⁠ pizza romană gata în 10 minute, moale în interior cu margini crocante.

Vilgain Aluat de pinsa ⁠–⁠ pizza romană gata în 10 minute, moale în interior cu margini crocante.

Să mergem să coacem o pizza romană adevărată pentru cină.

Adevărata pinsa romana italiană, sau pizza romană. Este o versiune mai ușoară și mai ovală de pizza - de fapt, este un fel de cale de mijloc între focaccia și pizza. Doar modificați pizza după bunul plac și băgați‑o la cuptor pentru câteva minute.

Gata în 10 minute chiar și cu coacere

Procedura este simplă. Adăugați ingredientele alese în aluat și coaceți‑le împreună în cuptor la 250 °C timp de aproximativ 7 min.

Desface ambalajul

Adăugați ce doriți

- 3 min -

Coaceți în cuptor la 250° C timp de 7 minute și e gata.

- 10 min.

Compoziție pură și simplă din ingrediente naturale

Baza constă doar din câteva ingrediente autentice, fără conservanți, coloranți sau arome.

Uleiul de măsline italian este aici pentru un gust mai bun și o consistență plăcută și moale a aluatului.

Amestecul de făinuri italiene asigură un gust și o textură autentică. Unic în acest sector al bazelor de pinsa ambalate

Drojdie care va face pizza mai ușor de digerat

Aluat special dospit după o rețetă tradițională romană

Pe lângă compoziția sa excepțională, aluatul este, de asemenea, prelucrat în mod excepțional. De mână, ușor, încet, cu grijă. Împreună cu procesul de dospire, acest lucru asigură cel mai bun gust, textură și digestibilitate posibile ale produsului final.

1. Dospire timp de cel puțin 48 de ore

2. Bilele confecționate manual sunt lăsate să stea în repaus timp de 24 de ore

3.Modelarea acelor cu ajutorul vârfurilor degetelor

4. Coacere lentă într‑un cuptor cu lemne

Arată mai multe 2
Ambalaj: 500 g (2 x 250 g)
Ambalaj: 250 g
100 g
Valoare energetică
970 kJ / 230 kcal
Grăsimi
1,8 g
- din care saturate
0,29 g
Carbohidrați
46,3 g
- din care zaharuri
1,12 g
Fibre
1,9 g
Proteine
9,5 g
Sare
1,5 g

Ingrediente

Făină de grâu moale "00", apă, griș de grâu dur, făină de soia , sare, ulei de măsline extravirgin, aluat de grâu dur (aluat de grâu dur 63%, drojdie de bere uscată, aluat de grâu , enzime din făină de grâu "0"), făină de orez, drojdie naturală, fibre vegetale, aromă naturală, acid sorbic.

Avertizare privind alergiile: alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de muștar și lupin.

Instrucțiuni de utilizare

  • Se condimentează și se coace în cuptorul preîncălzit la 250 °C timp de aproximativ 7 minute.

Aviz

  • Alimente.
  • Odată deschis, se păstrează la frigider, se consumă în termen de două zile.
  • Ambalat în atmosferă protectoare.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Alternative populare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Produse similare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Şi alții au cumpărat

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,7
341 evaluări

Credeam că nimic nu poate fi mai bun decât aluatul de pizza, dar pinsa este cu câteva niveluri mai sus. Doar câteva ingrediente pentru a gusta și o masă grozavă este pregătită rapid.

Aluat excelent, rapid de preparat. 👌

Sunt încântată, incredibil de rapiditate în preparare și un gust deosebit.

Am folosit acest lucru cu piatra de pizza pe grătarul meu și rezultatele au fost perfecte! Foarte recomandat.

5
întrebarile cu răspuns
Din păcate, același lucru mi s-a întâmplat și mie, am primit un aluat care era complet îmbibat deja în pachet. Voi încerca să comand din nou și vom vedea....
Eu cumpăr în mod regulat, totuși, doar aluatul deschis este complet umed (nu mucegăit). Perioada de valabilitate până la sfârșitul lunii februarie
Pastele pot fi congelate?
Nu plănuiești și o variantă fără gluten?