Miere de pădure – cu miere cehă din flori de mure și zmeură
Miere de pădure – cu miere cehă din flori de mure și zmeură
Vilgain Miere de flori din zona de pădure - îndulcitor brut 100% natural
Miere obținută din nectarul cules din florile de zmeură și mur, precum și din roua de miere a molizilor, brazilor și arțarilor. Acest lucru o face să miroasă intens a pădure, zmeură și mure. Îl colectăm direct de la un apicultor ceh din zona peisagistică protejată a Munților Jeseníky. Este 100% pură, nerafinată și brută. Are o culoare aurie mai închisă, un gust catifelat, delicios și o consistență groasă.
O alternativă excelentă la zahărul rafinat
Mierea de calitate superioară este bogată într‑o serie de substanțe naturale extraordinare. De exemplu, ea a fost studiată pentru conținutul său de acizi fenolici și flavonoide [1, 2]. Atunci când sunt consumate în mod regulat, aceste substanțe sunt foarte benefice pentru vitalitatea generală a organismului. Chiar și așa, mierea este totuși o sursă de zahăr, așa că recomandăm îndulcirea cu ea cu moderație. De asemenea, are un profil gustativ mult mai interesant și, cumpărând‑o, veți sprijini apicultura, care este foarte importantă pentru natură.
Vilgain Miere de flori din zona de pădure în puncte:
- miere de la un apicultor ceh din zona peisagistică protejată Jeseníky
- 100% pură, nerafinată și brută
- culoare aurie închisă și gust dulce delicios
- o alternativă excelentă la zahărul rafinat obișnuit
1. Bahrami M, Ataie‑Jafari A, Hosseini S, Foruzanfar MH, Rahmani M, Pajouhi M. Effects of natural honey consumption in diabetic patients: an 8‑week randomized clinical trial. Int J Food Sci Nutr. 2009 Nov;60(7):618‑26. doi: 10.3109/09637480801990389. PMID: 19817641.
2. Dżugan M, Tomczyk M, Sowa P, Grabek‑Lejko D. Antioxidant Activity as Biomarker of Honey Variety. Molecules. 2018;23(8):2069. Published 2018 Aug 18. doi:10.3390/molecules23082069
Ingrediente
Miere de flori.
Țara de origine.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 1390 kJ / 332 kcal |
Grăsimi | 0 g |
- din care saturate | 0 g |
Carbohidrați | 82 g |
- din care zaharuri | 80 g |
Proteine | 0,27 g |
Sare | 0 g |
Aviz
- Îndulcitor.
- Cristalizarea este o proprietate naturală a mierii.
- A se păstra într‑un loc uscat și întunecat până la 25 °C.
- Nu este potrivit pentru sugari sub 12 luni.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.