Earl Grey BIO – ceai negru vrac cu ulei de bergamotă

Earl Grey BIO – ceai negru vrac cu ulei de bergamotă
Vilgain Earl Grey BIO - ceai negru intens cu bergamotă
Ceaiul negru Earl Grey BIO este un ceai tradițional englezesc care este unul dintre cele mai renumite și populare ceaiuri aromate din lume. Baza constă în ceai negru de înaltă calitate aromatizat cu ulei natural de bergamotă din citrice. Are o aromă puternică și robustă care este potrivită pentru o dimineață plină de energie.
Originar din "țara celor o mie de dealuri"
Frunzele de ceai provin din provinciile muntoase din Rwanda, bogate în sol vulcanic și într‑un climat tropical mai răcoros care încetinește creșterea și intensifică gustul și aroma. Pentru o calitate maximă, frunzele sunt recoltate folosind două frunze și un mugure - cele mai tinere două frunze și un boboc. După recoltare, acestea sunt lăsate să se ofilească, apoi rulate, oxidate și uscate. Acestea sunt apoi îmbogățite cu ulei natural de bergamotă.
Conținut ridicat de teină stimulatoare
Earl Grey al nostru se mândrește cu un conținut ridicat de teină, o aromă intensă, bogată și proaspătă de citrice care poate fi în mod tradițional atenuată cu miere, lapte sau lămâie. Acest ceai este potrivit pentru a fi savurat dimineața sau la mijlocul dimineții sau ca bază pentru băuturi pe bază de ceai amestecat.
Aromă intensă
Se recomandă ca ceaiul negru Earl Grey să fie înmuiat timp de 1‑2 minute pentru a scoate în evidență aroma sa tipică de citrice ușoare. La o înmuiere mai lungă, aroma devine mai intensă, cu tendința de a deveni progresiv amară. Ceaiul trebuie băut proaspăt preparat.
Vilgain Earl Grey BIO în puncte
- Ceai tradițional britanic pentru micul dejun
- aromă puternică și subtilă de citrice
- provine din provinciile muntoase din Rwanda
- aromatizat cu ulei natural de bergamotă
- bogat în teină și polifenoli
- Calitate organică, prelucrare artizanală tradițională
Ingrediente
Ceai negru BIO (Camellia sinensis) 97,5%, extract de bergamotă 2,5%.
Țara de origine a ceaiului negru: Rwanda.
Instrucțiuni de utilizare
- Se toarnă 7 g de ceai (1‑2 linguri) peste 0,5 l de apă (temperatura 100 °C).
- Se lasă la infuzat timp de 2‑5 minute.
- Potrivit pentru realizarea unei infuzii.
- 7 porții.
Aviz
- Alimente.
- Depozitați într‑un loc uscat, la temperatura camerei.
- Protejați de umiditate și de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.