Vilgain Risotto toscan cu alune – risotto cremos cu ierburi și alune, 9 ingrediente naturale, pentru prepararea rapidă a unei mese echilibrate, 3 porții per pachet
Vilgain Risotto toscan cu alune – risotto cremos cu ierburi și alune, 9 ingrediente naturale, pentru prepararea rapidă a unei mese echilibrate, 3 porții per pachet
Un prânz echilibrat cu un gust de Toscana în câteva minute 🇮🇹🍴
Aveți nevoie de un prânz sau o cină echilibrată și gustoasă, dar nu aveți timp la dispoziție? Îți aducem risotto toscan cu alune tocmai pentru aceste cazuri. Este nevoie doar de o clipă pentru preparare, este perfect cremos și nu are ingrediente inutile.
Compoziție 100% naturală
9 ingrediente
Pe lângă orez și alune, risotto‑ul conține un amestec de legume și ierburi care îi completează gustul excepțional. Am renunțat la aromele artificiale precum glutamatul și la alte lucruri inutile care nu au ce căuta într‑o masă sănătoasă.
Mâncare gata în 25 de minute
Prepararea este super simplă.
Tot ce ai nevoie este o tigaie sau o oală, ulei și apă.
Încinge 2 linguri de ulei și se adaugă amestecul nostru.
Adăugați sare după gust și amestecați timp de un minut.
- 2 min -
Se adaugă 750 ml de apă, amestecând constant. Sfat: pentru o experiență gustativă și mai bună, fierbeți risotto‑ul în bulionul nostru de vită.
- 4 min -
Se fierbe risotto în apă clocotită timp de aproximativ 20 de minute,
până devine cremos.
- 25 min -
Ingrediente
Orez 86,4%, alune 4,15%, ceapă roșie, roșii cherry, usturoi, roșii, busuioc, arpagic, piper negru.
Avertizare privind alergiile: Alergenii sunt evidențiați în conținut. Poate conține urme de țelină, susan, muștar, alte nuci, alune și sulfiți.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 1541 kJ / 364 kcal |
Grăsimi | 4,5 g |
- din care grăsimi saturate | 0,6 g |
Carbohidrați | 71 g |
- din care zaharuri | 3 g |
Fibre | 4 g |
Proteine | 8,1 g |
Sare | 0,06 g |
Mod de preparare
- Se încălzesc 2 linguri de ulei într‑o cratiță și se adaugă amestecul.
- Asezonați după gust. Se amestecă timp de 1 minut.
- Se adaugă treptat 750 ml de apă fierbinte, amestecând constant.
- Se fierbe în apa clocotită timp de 20‑25 de minute până când amestecul este moale.
Aviz
- Alimente.
- Depozitați într‑un loc răcoros și uscat.
- Protejați de lumina directă a soarelui.
- Ambalat într‑o atmosferă protectoare.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.