Vilgain Piersici liofilizate – felii crocante dulci, ușor uscate, fără adaos de zahăr
Vilgain Piersici liofilizate – felii crocante dulci, ușor uscate, fără adaos de zahăr
Vilgain Piersici liofilizate - felii crocante super dulci și crocante fără adaos de zahăr
Bucăți delicioase de fructe pline de aromă, exact ca piersicile proaspete. Sunt cultivate fără pulverizări chimice, îngrășăminte și pesticide. Ele pot îmbunătăți orice fel de mâncare dulce sau desert atât prin aromă, cât și prin încărcătura de vitamine care nu sunt distruse prin liofilizare.
Congelarea rapidă păstrează aroma, gustul și conținutul de vitamine și minerale
Cum funcționează de fapt acest proces de liofilizare? Piersicile sau alte fructe (chiar și legumele) sunt expuse la temperaturi ridicate de congelare și apoi sunt uscate lent în vid, eliminând complet apa. Prin acest proces, fructul își recapătă lejeritatea tipică și își păstrează culoarea, aroma și gustul. În plus, fructele sunt pline de vitamine, care se păstrează ca și cum ar fi proaspete, deoarece nu sunt afectate de căldură. Piersicile conțin în mod natural vitamina C și vitamina A. În cantități mai mici, ele conțin, de asemenea, vitaminele E și K, vitamina B3, fier, magneziu, mangan și alți micronutrienți.
Îmbunătățiți terciul, iaurtul, muesli, decorați deserturile sau înlocuiți fructele proaspete? Fructele Lyo le pot face pe toate.
Puteți folosi fructe liofilizate oriunde folosiți fructe proaspete. Îl puteți folosi pentru a decora și aromatiza terciul, iaurtul, musli cu lapte sau smoothie‑uri. Este, de asemenea, foarte popular pentru patiseri, deoarece face decorarea deserturilor simplă și eficientă. Puteți folosi piersicile întregi sau le puteți zdrobi între degete - procesul perfect de uscare creează o pulbere fină de fructe. Piersicile liofilizate au o altă proprietate interesantă - odată ce le înmuiați în apă, acestea se umflă din nou și își recapătă dimensiunea și textura inițială, fiind imposibil de distins de fructele proaspete clasice.
Vilgain Piersici liofilizate în puncte:
- Piersici liofilizate
- își păstrează culoarea, gustul și aroma naturale
- o sursă excelentă de vitamine și minerale
- pentru aromatizarea terciului, iaurtului, musli‑ului sau smoothie‑urilor
- pot fi folosite la fel ca și fructele proaspete clasice
Ingrediente
Piersici liofilizate 100%, feliate.
Atenționare pentru alergii: poate conține urme de gluten, arahide, soia, semințe de susan și nuci.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 1360 kJ / 325 kcal |
Grăsimi | 0,8 g |
- din care saturate | 0,1 g |
Carbohidrați | 67,9 g |
- din care zaharuri | 61,1 g |
Fibre | 14,7 g |
Proteine | 5,8 g |
Sare | 0 g |
Aviz
- Alimente.
- A se păstra la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.