Vilgain Oat Peanut Cookie BIO – cookie handmade, compoziție simplă din 6 ingrediente, fără gluten
Biscuiți crocanți cu cereale
acoperiți cu unt de arahide
Perfect crocant la exterior, legat cu unt de arahide la interior. Acesta este biscuitele artizanal Vilgain Oat Peanut Cookie, în care am combinat untul de arahide fin și catifelat cu aroma ușor nuciformă a ovăzului. De asemenea, am avut grijă la selecția ingredientelor, astfel încât organismul tău va primi doar ingrediente BIO de înaltă calitate, fără inutilităţi.
Compoziție super simplă
din doar 6 ingrediente
Compoziția este formată din ingrediente naturaleprovenite din agricultura ecologică controlată. Ne descurcăm fără coloranți, fără conservanți și alți aditivi artificiali. Singura excepție este bicarbonatul de sodiu, care conferă fursecurilor o textură ușor pufoasă.
Fulgi fără gluten în loc de făină
Aproape o treime din biscuit este format din ovăz, care are o putere de sațietate mai mare, așa că te ajută să ții la distanță senzația de foame și pofta de dulce. Datorită metodei de creștere ecologică, fulgii pot fi descriși ca fiind fără gluten, iar cookie‑ul este potrivit și pentru persoanele cu celiachie.
Gust de caramel cu note de nuci în fiecare mușcătură
Am folosit zahăr din nucă de cocos pentru a îndulci biscuitul, care are un profil de aromă ușor caramelizată cu nuanțe de nucă. Acest lucru creează o combinație perfectă cu untul de arahide și semințele de susan.
Fabricat manual folosind
100% resurse regenerabile
Confecționat manual în mod autentic întrun sistem de deșeuri durabil din punct de vedere ecologic, folosind resurse regenerabile. Deșeurile organice sunt trimise fermierilor locali pentru reutilizare, materialele plastice sunt mărunțite pentru a reduce volumul, iar hârtia este reciclată în mod cinstit.
Gustare super rapidă
plină de nutrienți de calitate
Biscuiții conțin o doză bună de fibre prebiotice, grăsimi nesaturate cu un efect pozitiv asupra nivelului de colesterol, proteine cu un spectru complet de aminoacizi și carbohidrați complecși care vă vor menține sătul în mod sigur. Ideale pentru călătorii, la școală, la serviciu sau pur și simplu pentru a mânca ceva.
Ingrediente
Fulgi de ovăz fără gluten* 29%, cremă de arahide* (arahide 100%) 29%, zahăr din nucă de cocos*, ouă*, semințe de susan*, agent de afânare: bicarbonat de sodiu (bicarbonat de sodiu).
Calitatea ingredientelor
- 1x în regulă
*Provine din agricultura ecologică.
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de alte nuci.
Tabele calorice
100 g | 40 g | |
Valoarea energetică | 1797 kJ / 430 kcal | 719 kJ / 172 kcal |
Grăsimi | 22 g | 8,8 g |
- din care acizi grași saturați | 3,5 g | 1,4 g |
Carbohidrați | 40 g | 10 g |
- din care zaharuri | 19 g | 7,6 g |
Fibre | 6 g | 2,4 g |
Proteine | 15 g | 6 g |
Sare | 0,61 g | 0,24 |
Aviz
- Alimente, cu zahăr.
- A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
- A se proteja de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.