Vilgain Zahăr brun din trestie de zahăr ⁠–⁠ îndulcitor natural din trestie de zahăr fără aditivi

Vilgain Zahăr brun din trestie de zahăr ⁠–⁠ îndulcitor natural din trestie de zahăr fără aditivi

Vilgain Zahăr brun din trestie de zahăr - zahăr nerafinat fără adaos de coloranți

Vilgain Zahărul brun din trestie de zahăr este o combinație naturală de zahăr din trestie de zahăr și melasă. Este produs prin procese naturale, fără utilizarea de substanțe chimice și aditivi. Datorită metodei de procesare blânde, este o alternativă excelentă la zahărul clasic din sfeclă. Zahărul este nerafinat și are o culoare maro auriu. Melasa conține minerale, în special fier și magneziu.

Vilgain Zahăr brun din trestie de zahăr în puncte:

  • O combinație naturală de zahăr din trestie de zahăr și melasă
  • fără adaos de coloranți și arome
  • produsă delicat prin procese naturale
  • nerafinat
  • alternativă la zahărul din sfeclă convențional

Ingrediente

100% zahăr din trestie.

Tabele calorice

100 g
Valoare energetică
1696 kJ / 399 kcal
Grăsimi
< 0,1 g
- din care saturate
0 g
Carbohidrați
99,4 g
- din care zaharuri
99,4 g
Proteine
0,2 g
Sare
0,01 g
Ambalaj: 500 g

Aviz

  • Alimente.
  • A se păstra într-un loc uscat.
  • Protejați de lumina directă a soarelui.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Alternative populare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Produse similare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Şi alții au cumpărat

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,9
9 evaluări

În general nu prea folosesc zahărul și de ani buni nu mai am acasă zahăr alb clasic, dar când vreau să fac ceva sănătos din când în când nu strică.

Întrebări

Discuția nu are nici un mesaj încă.