Vilgain Mix de faina fără gluten pentru pâine BIO
Recenzie
Are gust bun :)
Ușor de preparat, super ingrediente și este delicios :)
O, Doamne! Abia am început să gătesc, așa că am făcut pâinea într-o formă clasică de sticlă pentru cuptor. A fost inferioară, dar s-a copt frumos, urmând instrucțiunile. O să mai arunc una în coș!!!:)
Dezamăgire uriașă - pâinea este doar sărată - cum lingi sarea și apoi, undeva în fundul palatului, poate că există o mică sămânță de floarea-soarelui. Pentru mine, per total, necomestibilă. Textura nu e rea (puțin umedă, nu e neobișnuit pentru pâinea fără gluten), miroase plăcut a semințe de chimen, dar pur și simplu nu e comestibilă.
Cantitatea de amestec este pentru o pâine mare, vă recomand să o împărțiți și să o faceți mereu proaspătă. Pregătirea și coacerea nu este dificilă.
Ușor de preparat și cu un gust senzațional😋
Tocmai am gustat-o și sunt foarte plăcut surprinsă. Cu siguranță voi mai comanda data viitoare și mai multe pachete. Consistența este moale și pufoasă după coacere (nu vă speriați de consistența aluatului înainte de coacere), crusta este crocantă, dar plăcută, iar gustul este și el grozav. Recunosc că am fost ușor sceptică la început și nu i-am dat prea multe șanse. Și ca un mare bonus, prețul față de alte pâini fără gluten pe care le cumpăram de obicei până acum. 👌
Cred că ar putea fi bun, dar instrucțiunile spun 750 ml (????) de apă, ceea ce este foarte mult. Cu toate acestea, am urmat instrucțiunile și am încercat să coc cvachtanica umedă. Nu a reușit! Doar crusta a fost comestibilă. Data viitoare o să încerc 350 ml, că am mai mult.