3,8
132 evaluări

Gustul m-a surprins foarte plăcut, voi cumpăra din nou

ambele arome și produsul ca atare m-au surprins, așteptându-mă la tot felul de lucruri, chiar și la faptul că nu va fi comestibil. Iar în final, cu siguranță voi repeta achizițiile acestui produs :-)

Consistență ciudată, foarte uleioasă și prea mult piper în mod inutil

Gust perfect, consistență. Într-adevăr foarte plăcută surpriză.

Luați mai multe gustări pentru călătorii. Nu este rău, dar este mai bine să îl combinați cu altceva sau să adăugați o bucată de pâine. Nu sunt deosebit de impresionat.

Gust neobișnuit la prima degustare, dar odată ce te obișnuiești cu el, este foarte bun și satură pentru o perioadă lungă de timp.

Nu am mai mâncat niciodată carne uscată înainte și acest lucru a gustat ca mini cârnați. Gust și miros minunat

Am avut ghinionul de a fi răsfățat

Bună Tomáš, ne pare foarte rău să auzim că produsul dvs. nu a ajuns în ordine. V-am cerut numărul de lot în e-mail și vom verifica imediat Bară de vită Vilgain în depozitul nostru. Vă dorim o zi bună.

Prima degustare - o bombă absolută, am comandat imediat o grămadă de ele. Și e greu de spus cum s-a întâmplat, dacă a fost un lot prost, o bubă în timpul ambalării... La mine au fermentat pur și simplu, ambalate inițial. E ceva din care chiar nu vrei să muști. Mai ales când pui mâna pe baton când ți-e foame, așa că nu-ți dai seama ce mănânci până la a treia mușcătură... Așa că, în ciuda primei experiențe bune, chiar nu vreau să mai fac asta din nou...

Bună ziua, vă mulțumim pentru feedback-ul dvs., pe care ne pare foarte rău să îl auzim. Vom verifica imediat bunurile din depozit și vom verifica lotul. V-am contactat prin e-mail și vom urmări această situație. Vă dorim o zi bună.

o gustare savuroasă cu o sursă adecvată de proteine