Vilgain Aluat pentru pizza grande – pizza mare din ingrediente naturale, gata în 10 minute, moale la interior și crocantă la exterior
Vilgain Aluat pentru pizza grande – pizza mare din ingrediente naturale, gata în 10 minute, moale la interior și crocantă la exterior
Gustă pizza pufoasă în dimensiuni foarte mari
Nu există pizza ca pizza. Aceasta este mare și tipică pentru zona Romei în ceea ce privește gustul și textura. Pentru o cină de top pentru două persoane, nu trebuie decât să asezonați pizza după bunul plac, să o introduceți în cuptor pentru câteva minute și veți obține un deliciu moale cu gustul tradițional al vechiului cobydup din Roma.
Gata în 10 minute chiar și cu coacere
Pregătirea cinei nu poate fi mai ușoară. Adăugați ingredientele alese în aluat și coaceți‑le împreună în cuptor la 250 °C timp de aproximativ 7 minute.
Vei desface ambalajul
Adaugi ce vrei
- 3 min -
Coaceți în cuptor la 250° C timp de 7 minute și e gata.
- 10 min.
Compoziție pură și simplă din ingrediente naturale
Baza constă doar din câteva ingrediente autentice, fără conservanți, coloranți sau arome.
Aluat special de drojdie după o rețetă tradițională romană
Pe lângă compoziția sa excepțională, aluatul este, de asemenea, prelucrat în mod excepțional. De mână, ușor, încet, cu grijă. Împreună cu procesul de fermentare, acest lucru asigură cel mai bun gust, textură și digestibilitate posibile ale produsului final.
Care este diferența dintre pizzele noastre?
Deși nu pare la prima vedere, există câteva diferențe între preparatele noastre de bază. În afară de diferența evidentă de formă, principala diferență constă în tipul de făină folosită și, prin urmare, în textura și digestibilitatea lor ulterioară.
Vilgain® Aluat de pizza | Vilgain® Aluat pentru pizza grande | Vilgain® Aluat de pinsa | Vilgain® Aluat de pizza fără gluten |
Formă |
Formă |
Formă |
Formă |
Rotund | Rotund | oval alungit până la dreptunghiular | Rotund |
Mărime |
Mărime |
Mărime |
Mărime |
diametru 25 cm | diametru 32 cm | dimensiuni 35 x 19 cm | diametru 30 cm |
Structură |
Structură |
Structură |
Structură |
mai subțire și crocantă | mai pufoasă, moale în interior și crocantă la suprafață | mai pufoasă, moale în interior și crocantă la suprafață | mai subțire, ușor pufoasă și crocantă |
Făină folosită |
Făină folosită |
Făină folosită |
Făină folosită |
grâu și semolă | grâu, soia și orez | grâu, soia și orez | grâu fără gluten, hrișcă și porumb |
Timp dospire |
Timp dospire |
Timp dospire |
Timp dospire |
timp de dospire standard | dospire lungă și lentă | dospire lungă și lentă | dospire lungă și lentă |
Prelucrare |
Prelucrare |
Prelucrare |
Prelucrare |
automate | manual | Manual | Manual |
Metoda de coacere |
Metoda de coacere |
Metoda de coacere |
Metoda de coacere |
cuptor electric | cuptor pe lemne | cuptor pe lemne | cuptor electric |
Cumpără | Cumpără | Cumpără | Cumpără |
Ingrediente
Făină de grâu moale "00", apă, semolă de grâu dur, făină de soia , sare, ulei de măsline extravirgin, maia de grâu dur (maia de grâu dur 63%, drojdie uscată de bere, maia de grâu , enzime din făină de grâu "0"), făină de orez, drojdie naturală, fibre vegetale, aromă naturală, acid sorbic.
Calitatea ingredientelor
- 1x în regulă
Avertizare privind alergiile: Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de muștar și lupin.
Tabele calorice
Diametru: aprox. 32 cm
100 g | |
Valoare energetică | 970 kJ / 230 kcal |
Grăsimi | 1,8 g |
- din care saturate | 0,29 g |
Carbohidrați | 46,3 g |
- din care zaharuri | 1,12 g |
Fibre | 1,9 g |
Proteine | 9,5 g |
Sare | 1,5 g |
Instrucțiuni de utilizare
- Se condimentează și se coace în cuptorul preîncălzit la 250 °C timp de aproximativ 7 minute.
Aviz
- Alimente.
- Odată deschis, se păstrează la frigider, se consumă în termen de două zile.
- Ambalat în atmosferă protectoare.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.