Vilgain Aluat pentru pizza grande ⁠–⁠ pizza mare din ingrediente naturale, gata în 10 minute, moale la interior și crocantă la exterior

Vilgain Aluat pentru pizza grande ⁠–⁠ pizza mare din ingrediente naturale, gata în 10 minute, moale la interior și crocantă la exterior

Gustă pizza pufoasă în dimensiuni foarte mari

Nu există pizza ca pizza. Aceasta este mare și tipică pentru zona Romei în ceea ce privește gustul și textura. Pentru o cină de top pentru două persoane, nu trebuie decât să asezonați pizza după bunul plac, să o introduceți în cuptor pentru câteva minute și veți obține un deliciu moale cu gustul tradițional al vechiului cobydup din Roma.

Gata în 10 minute chiar și cu coacere

Pregătirea cinei nu poate fi mai ușoară. Adăugați ingredientele alese în aluat și coaceți‑le împreună în cuptor la 250 °C timp de aproximativ 7 minute.

Vei desface ambalajul

Adaugi  ce vrei

- 3 min -

Coaceți în cuptor la 250° C timp de 7 minute și e gata.

- 10 min.

Compoziție pură și simplă din ingrediente naturale

Baza constă doar din câteva ingrediente autentice, fără conservanți, coloranți sau arome.

Uleiul de măsline italian este acolo pentru un gust mai bun și pentru o bună moliciune a aluatului.

Amestecul de făinuri italiene asigură un gust și o textură autentică, ca o adevărată pizza romană.

Drojdie care va face pizza mai ușor de digerat

Aluat special de drojdie după o rețetă tradițională romană

Pe lângă compoziția sa excepțională, aluatul este, de asemenea, prelucrat în mod excepțional. De mână, ușor, încet, cu grijă. Împreună cu procesul de fermentare, acest lucru asigură cel mai bun gust, textură și digestibilitate posibile ale produsului final.

1. Dospire timp de cel puțin 48 de ore

2. Bilele lucrate manual sunt lăsate să stea în repaus timp de 24 de ore

3. Modelarea de știfturi cu ajutorul vârfurilor degetelor

4. Coacere lentă într‑un cuptor cu lemne

Arată mai multe 2

Care este diferența dintre pizzele noastre?

Deși nu pare la prima vedere, există câteva diferențe între preparatele noastre de bază. În afară de diferența evidentă de formă, principala diferență constă în tipul de făină folosită și, prin urmare, în textura și digestibilitatea lor ulterioară.

Vilgain® Aluat de pizza Vilgain® Aluat pentru pizza grande Vilgain® Aluat de pinsa Vilgain® Aluat de pizza fără gluten
Formă
Formă
Formă
Formă
Rotund Rotund oval alungit până la dreptunghiular Rotund
Mărime
Mărime
Mărime
Mărime
diametru 25 cm diametru 32 cm dimensiuni 35 x 19 cm diametru 30 cm
Structură
Structură
Structură
Structură
mai subțire și crocantă mai pufoasă, moale în interior și crocantă la suprafață mai pufoasă, moale în interior și crocantă la suprafață mai subțire, ușor pufoasă și crocantă
Făină folosită
Făină folosită
Făină folosită
Făină folosită
grâu și semolă grâu, soia și orez grâu, soia și orez grâu fără gluten, hrișcă și porumb
Timp dospire
Timp dospire
Timp dospire
Timp dospire
timp de dospire standard dospire lungă și lentă dospire lungă și lentă dospire lungă și lentă
Prelucrare
Prelucrare
Prelucrare
Prelucrare
automate manual Manual Manual
Metoda de coacere
Metoda de coacere
Metoda de coacere
Metoda de coacere
cuptor electric cuptor pe lemne cuptor pe lemne cuptor electric
Cumpără Cumpără Cumpără Cumpără
Ambalaj: 300 g

Diametru: aprox. 32 cm

100 g
Valoare energetică970 kJ / 230 kcal
Grăsimi1,8 g
- din care saturate0,29 g
Carbohidrați46,3 g
- din care zaharuri1,12 g
Fibre1,9 g
Proteine9,5 g
Sare1,5 g

Ingrediente

Făină de grâu moale "00", apă, griș de grâu dur, făină de soia , sare, ulei de măsline extravirgin, aluat de grâu dur (aluat de grâu dur 63%, drojdie de bere uscată, aluat de grâu , enzime din făină de grâu "0"), făină de orez, drojdie naturală, fibre vegetale, aromă naturală, acid sorbic.

Avertizare privind alergiile: alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de muștar și lupin.

Instrucțiuni de utilizare

  • Se condimentează și se coace în cuptorul preîncălzit la 250 °C timp de aproximativ 7 minute.

Aviz

  • Alimente.
  • Odată deschis, se păstrează la frigider, se consumă în termen de două zile.
  • Ambalat în atmosferă protectoare.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Alternative populare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Produse similare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Şi alții au cumpărat

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,7
146 evaluări

cel mai bun aluat de pizza, are un gust excelent

Cel mai bun aluat pentru pizza. Îl recomand cu siguranță.

Nu a fost pentru mine, dar au spus că a fost delicios.

Dragă :)

Întrebări

Discuția nu are nici un mesaj încă.