Vilgain Aluat pentru pizza fără gluten ⁠–⁠ bază de pizza pufoasă din Italia, făcută manual, potrivită pentru persoanele cu boala celiacă

Vilgain Aluat pentru pizza fără gluten ⁠–⁠ bază de pizza pufoasă din Italia, făcută manual, potrivită pentru persoanele cu boala celiacă

Pizza italiană autentică fără gluten

Chiar și celiacii se pot bucura acum de pizza cu gust de Napoli. Vilgain Aluatul de pizza fără gluten este opusul majorității aluaturilor fără gluten, care creează doar o crustă de pizza uscată și tare. Noi am formulat pizza pentru a fi moale și pufoasă. În plus, o avem făcută manual chiar lângă Roma. Așa că vă puteți bucura de o versiune exclusivă fără gluten a unei delicatese tradiționale italiene, gata în câteva minute.

Gata în 10 minute chiar și cu coacere

Pregătirea cinei nu poate fi mai ușoară. Adăugați ingredientele alese în aluat și coaceți‑le împreună în cuptor la 250‑330 °C timp de aproximativ 5‑7 minute.

Desfaci ambalajul

Adăugați ce doriți

- 3 min -

Coaceți în cuptor timp de 7 minute la 250‑330° C și ați terminat.

- 10 min.

Fără gluten, dar totuși pufos

Produsele de copt fără gluten au o reputație proastă. Aluatul tare și dens inspiră rareori surpriză sau dorința de a‑l mânca din nou. Dar acest lucru nu se aplică pentru aluatul nostru de pizza fără gluten.

Chiar dacă conține mai puțin de 20 ppm de gluten, vă veți bucura de el cu o textură moale ca o plapumă.

Rețetă specială cu grâu fără gluten în rolul principal

Baza constă în doar câteva ingrediente selecte care, împreună, creează un profil de aromă unic.

Uleiul de măsline italian este acolo pentru un gust mai bun și pentru a obține un aluat moale.

Grâul fără gluten asigură o textură fidelă aluatului clasic de pizza.

Apa din izvoarele de munte folosită în producție este cristalină și fără impurități chimice.

Cultivarea locală și producția artizanală

Ingredientele de bază sunt cultivate local în fermă de către furnizorul nostru. Grâul, hrișca și porumbul provin din zona situată la est de Roma, în însorita regiune Abruzzo, o regiune cu sol de calitate, unde are loc și prelucrarea artizanală a pizzei.

Toate ingredientele sunt de origine italiană.

Frământarea manuală tradițională a aluatului pentru o textură perfectă.

Care este diferența dintre pizzele noastre?

Deși nu pare la prima vedere, există câteva diferențe între preparatele noastre de bază. În afară de diferența evidentă de formă, principala diferență constă în tipul de făină folosită și, prin urmare, în textura și digestibilitatea lor ulterioară.

Vilgain® Aluat de pizza Vilgain® Aluat pentru pizza grande Vilgain® Aluat de pinsa Vilgain® Aluat fără gluten pentru pizza
Formă
Formă
Formă
Formă
Rotund Rotund oval alungit până la dreptunghiular Rotund
Mărimea
Mărimea
Mărimea
Mărimea
diametru 25 cm diametru 32 cm dimensiuni 35 x 19 cm diametru 30 cm
Structură
Structură
Structură
Structură
subțire și crocantă mai pufoasă, moale în interior și crocantă la suprafață mai pufoasă, moale în interior și crocantă la suprafață subțire, ușor pufoasă și crocantă
Făină folosită
Făină folosită
Făină folosită
Făină folosită
grâu și semolă grâu, soia și orez grâu, soia și orez grâu, hrișcă și porumb fără gluten
Timp de dospire
Timp de dospire
Timp de dospire
Timp de dospire
timp de dospire standard dospire lungă și lentă dospire lungă și lentă dospire lungă și lentă
Prelucrare
Prelucrare
Prelucrare
Prelucrare
automate Manual Manual Manual
Modalitatea de coacere
Modalitatea de coacere
Modalitatea de coacere
Modalitatea de coacere
cuptor electric cuptor cu lemne cuptor pe lemne cuptor electric
Cumpără Cumpărați Cumpără Cumpără
Ambalaj: 225 g

Diametru: aprox. 30 cm

100 g
Valoare energetică
1101 kJ / 260 kcal
Grăsimi
2,7 g
- din care saturate
0,4 g
Carbohidrați
57 g
- din care zaharuri
2,7 g
Fibre
3 g
Proteine
0,5 g
Sare
1,3 g

Ingrediente

Amidon de grâu fără gluten, apă, amidon de porumb, starter de porumb (apă, făină de porumb), ulei de măsline extravirgin, fibre de inulină (cicoare), emulgator: celuloză, dextroză, amidon modificat, sare, făină de hrișcă, fibre de psyllium, stabilizator: gumă de xantan.

Instrucțiuni de utilizare

  • Se condimentează și se coace într-un cuptor static preîncălzit la 250 - 330 °C timp de aproximativ 5 - 7 minute.
  • Dacă folosiți un cuptor cu temperatura maximă de 250 °C, puteți folosi hârtia furnizată în loc de o foaie de copt.

Aviz

  • Alimente.
  • A se păstra într-un loc răcoros, uscat și întunecat.
  • Nu expuneți la lumina directă a soarelui.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Alternative populare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Produse similare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Şi alții au cumpărat

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,3
41 evaluări

Nu se poate spune că pizza este fără gluten, ceea ce este un mare plus, este frumos crocantă după coacere.

Fantastic aluat. Am încercat să fac diferite aluaturi acasă pentru fiica mea, dar acesta este de top, moale, pufos și delicios.

Delicios și minunat de plin🤍

Aluatul a avut un gust amar când a fost deschis, care, din păcate, a persistat după coacere. Mai erau două luni până la data de expirare, așa că nu ar trebui să fie o problemă.

Bună Anna, verifică mesajul de e-mail al lui Aktinu, mai bine ne uităm la aluat. Să ai o zi bună
1
întrebare cu răspuns
Bună ziua Sunt 2 bucăți de aluat în pachet sau doar 1 buc? Vă mulțumesc