4,9
140 evaluări

În aluat se amestecă frumos fără cocoloașe, dar în aluatul de clătite = dezastru. Clătitele se ard, proteinele se lipesc de tigaie.

Îl adaug la coacere, vafe și clătite, se amestecă frumos, nu lasă cocoloașe

Am încercat-o într-o plăcintă de drojdie până acum și a fost frumos pufoasă :)

Super, sunt foarte mulțumit

După coacere, chifla este pufoasă

Excelent pentru coacere, textură excelentă.

Am pus proteina în budincă, care și-a păstrat forma și grosimea de minune. Apoi am încercat să o pun în aluat de vafe, și a fost mai greu de lucrat, încă trebuie să îmi dau seama de consistența la coacere. Gust neutru

Coacere pufoasă

Perfect pentru coacere și gătit.

Trebuie să ai grijă la doză, dar am încercat să o adaug la diferite aluaturi și nu am observat o schimbare de textură.