4,4
73 evaluări

Cei mai buni fulgi. Se aplică la orice

Se apropie - Un lucru foarte ciudat... Consistența făinii, foarte pulverulentă, gustul ok, dar lasă bucăți în gură, exact ca făina cu apă. Combinat cu lapte și proteine nu a fost rău... Ca înlocuitor pentru cei care au o problemă cu fulgii de ovăz normali, bun.

Personal, mi-e greu să fac să mănânc orice fel de cereale, așa că întotdeauna aleg cereale măcinate pentru a le adăuga la proteinele/lapte dimineața. Altfel, pur și simplu nu le mănânc și aceasta este singura modalitate de a o face pentru mine. Cu lapte și miere, nuci, stafide etc. pentru dimineața perfect.

TOP mic dejun - Perfect pentru micul dejun împreună cu o banană și ouă, apoi doar aruncați-l în tigaie

Minunat - Nu reușesc niciodată în viața mea să macin fulgi ca aceștia, așa că îi cumpăr pe aceștia măcinați în făină. grozavi pentru clătite!

Rahat total - Este extrem de dulce, cu aromă generică și va supraîngroșa orice în care îl puneți. Luați în considerare faptul că este doar pudră cu aromă și nimic altceva. A mers cu ovăz adevărat...

Mic dejun rapid - Nu sunt un mare fan al fulgilor de ovăz clasici, în principal din cauza consistenței lor, așa că această opțiune este perfectă pentru mine. Un mic dejun rapid și bun atunci când nu mă grăbesc. Aroma de banană este bună, un astfel de clasic :)

Super - Cea mai ieftină zaharidă, pe care o amestec cu un gainer sau o proteină, după cum este necesar.

Myprotein Instant Oats - am comandat ovăz fără aromă, dar am comandat un buchet de căpșuni sau afine și sunt delicioase

Gust mediu - Gustul fulgilor este mai degrabă mediu. Am mâncat cu ciocolată și fără aromă, dar fulgii în sine au un gust mediu.