Vilgain Protein Blend – 1000 g – un amestec din 5 proteine cu eliberare treptată, cu biodisponibilitate ridicată, susține recuperarea, creșterea masei musculare, îndulcit cu stevia
Vilgain Protein Blend – 1000 g – un amestec din 5 proteine cu eliberare treptată, cu biodisponibilitate ridicată, susține recuperarea, creșterea masei musculare, îndulcit cu stevia
5 surse de proteine perfect utilizabile
O combinație de proteine din surse animale în cele mai bune forme ale lor. Concepută cu precizie pentru o absorbție perfectă și un gust delicios. Vilgain Protein Blend vă va furniza proteine complete imediat după efort și timp de câteva ore după.
Hidrolizat de zer super rapid Optipep DH 4‑6
Hidroliza este un tratament care îmbunătățește la maximum rata de absorbție a proteinelor.
Proteina noastră hidrolizată se digeră rapid, astfel încât nici nu trebuie să iei doze mai mari. De aceea, am folosit o doză de 10% calculată cu precizie pentru a asigura toate beneficiile importante.
Baza este concentratul de zer
Cea mai cunoscută și mai ușor de digerat sursă de proteine. Servește organismului dvs. ca o reaprovizionare rapidă cu proteine imediat după antrenament pentru a susține creșterea și recuperarea musculară.
L‑am amestecat în Protein Blend într‑o doză generoasă de 40%.
MPC - proteină din lapte cu un raport ideal între zer și cazeină
Concentratul de proteine din lapte este o formă de proteine care funcționează cu același raport de proteine ca în laptele de vacă și este cea mai naturală pentru organism [1]. Acesta combină cele două componente principale ale laptelui - cazeina și zerul. Acest lucru îl face să fie bine tolerat de organism, iar cantitatea noastră mai mult decât adecvată (23%) facilitează absorbția restului de amestec.
Albumină cu eliberare lentă
din albuș de ou uscat
Albușul de ou este considerat în continuare una dintre cele mai bune surse de aminoacizi din toate timpurile și, pentru o lungă perioadă de timp, a fost considerat idealul după care să se noteze toate celelalte proteine. 8% albumină pe care o veți găsi în amestec este o proteină purtătoare din ouă cu o eliberare mai lentă decât proteina din lapte.
Caseina va furniza organismului aminoacizi
pentru mai mult de 7 ore.
Am adăugat cazeină micelară (19% ) pentru absorbția sa semnificativ mai lentă. Aceasta eliberează aminoacizii în organism treptat, pe o perioadă mai lungă de timp decât toate celelalte proteine. În același timp, are o calitate excelentă a proteinelor, comparabilă cu cea a zerului și chiar mai mare decât cea a cărnii de vită.
Calitatea proteinelor (DIAAS*) %.
Cazeină micelară
Carne de vită
Izolat proteic de soia
*Cel mai actual indicator al calității proteinelor, bazat pe conținutul de aminoacizi esențiali și pe digestibilitatea proteinelor. Proteinele cu DIAAS >75% sunt considerate de înaltă calitate, iar cele cu DIAAS >100% sunt surse excelente de proteine conform FAO.
Exact 50/50 proteine cu absorbție rapidă și lentă
O jumătate este alcătuită din surse cu absorbție rapidă, iar cealaltă din surse cu absorbție lentă. Astfel, am creat condițiile ideale pentru a susține recuperarea acută și pe termen lung și sinteza musculară.
(1 ) Concentrat de proteine din zer ( 2 ) Concentrat de proteine din lapte [MPC] (3 ) Cazeină micelară ( 4 ) Albumină din ou (5 ) Proteină hidrolizată din zer Optipep DH 4‑6
Stimulare maximă
de proteosinteză întro doză
Protein Blend nu este nici o proteină rapidă, nici o proteină lentă. Datorită combinației de surse diferite , aceasta reface proteinele în organism în mod continuu, ceea ce o face cea mai bună alegere pentru utilizarea în timpul zilei sau ca parte a unor mese mai mari.
În loc de sucraloză, îndulcitor natural din frunze de stevia
Planta de stevia ne permite să producem un îndulcitor de mare valoare care conține glicozide steviolice. Acestea nu au niciun efect asupra nivelului de zahăr din sânge, sunt de 200‑300 de ori mai dulci decât zahărul și sunt considerate un îndulcitor noncaloric sigur, care este, de asemenea, de origine naturală.
De ce proteinele noastre nu conțin sucraloză?
Sucraloza este un compus sintetic de clor și zaharoză. În prezent, este cel mai utilizat îndulcitor artificial pe scară largă. Cu toate acestea, au apărut recent mai multe studii care indică un posibil efect negativ asupra sensibilității la insulină, făcând țesuturile mai puțin sensibile la acesta, chiar și la dozele administrate în mod obișnuit de către consumatorii de suplimente alimentare. Un alt potențial efect negativ al sucralozei este asupra reducerii cantității și diversității bacteriilor intestinale din microbiom, care continuă să își dovedească importanța în impactul general asupra sănătății noastre.
✔️ Steviol‑glicozide | ❌ Sucraloză | |
Siguranţă | Nici un efect asupra rezistenței la insulină | Posibil efect negativ asupra rezistenței la insulină |
Origine | Origine naturală | Proveniență sintetică |
Dulceață | Dulceață medie | Dulceață ridicată |
Microbiomul | Nu afectează negativ microbiomul | Posibil efect negativ asupra microbiomului |
Un superaliment potrivit pentru toată lumea
Vilgain Protein blend este o băutură convenabilă pe care o puteți consuma în orice moment al zilei. Este potrivită pentru toți cei care doresc să se mențină sănătoși și în formă. Își găsește aplicabilitatea în toate sporturile, nu doar la culturiști.
Vilgain Grass‑fed Multiwhey protein | Vilgain Protein Blend | Vilgain Micellar Casein | Vilgain Grass‑fed Protein |
SURSĂ DE PROTEINE |
SURSĂ DE PROTEINE |
SURSĂ DE PROTEINE |
SURSĂ DE PROTEINE |
Concentrat de zer GF, izolat de zer GF și cazeină micelară | Concentrat de zer, MPC, cazeină micelară, albumină de ou, proteine hidrolizate din zer | Cazeină micelară | GF Concentrat de zer |
CONȚINUT DE PROTEINE |
CONȚINUT DE PROTEINE |
CONȚINUT DE PROTEINE |
CONȚINUT DE PROTEINE |
77 - 80 % | 76,8 - 79 % | 70 - 78 % | 70 - 78 % |
UTILIZARE IDEALĂ |
UTILIZARE IDEALĂ |
UTILIZARE IDEALĂ |
UTILIZARE IDEALĂ |
După antrenament sau în timpul zilei | În timpul zilei | Proteină de noapte | După antrenament |
ELIBERAREA DE AMINOACIZI |
ELIBERAREA DE AMINOACIZI |
ELIBERAREA DE AMINOACIZI |
ELIBERAREA DE AMINOACIZI |
Debut mai rapid decât cazeina și scădere mai lentă decât zerul | Debut mai rapid decât cazeina și declin mai lent decât zerul | Treptat, pe parcursul mai multor ore | Debut rapid și declin rapid |
ALTE SUBSTANȚE SINERGICE |
ALTE SUBSTANȚE SINERGICE |
ALTE SUBSTANȚE SINERGICE |
ALTE SUBSTANȚE SINERGICE |
Probiotice Lactospore și enzime de marcă digezyme | - | - | - |
PREȚ |
PREȚ |
PREȚ |
PREȚ |
12,99 RON / 100 g | 13 RON / 100 g | ||
Cumpără | Cumpără | Cumpără | Cumpără |
Ingrediente
Amestec de proteine [concentrat instantaneu de proteine din zer 40% (emulgator: lecitină de floarea‑soarelui) (lapte), concentrat de proteine din lapte 23 %, cazeină micelară 19 % (lapte), Optipep® 10% (DH4‑6), albuș de ou uscat 8%], aromă naturală, vanilie măcinată 0,5%, îndulcitor: glicozide de steviol.
Avertizare alergici: Alergenii sunt indicați cu bold în ingredientele produsului.
Tabele calorice
100 g | 30 g | |
Valoare energetică | 1625 kJ / 384 kcal | 488 kJ / 115 kcal |
Grăsimi | 4,3 g | 1,3 g |
- din care acizi grași saturați | 2,7 g | 0,8 g |
Carbohidrați | 7,2 g | 2,2 g |
- din care zaharuri | 5,6 g | 1,7 g |
Proteine | 79 g | 23,7 g |
Sare | 0,6 g | 0,19 g |
Profil de aminoacizi:
100 g* | |
Aminoacizi esențiali | |
Isoleucină | 5,7 g |
Leucină | 9,8 g |
Lizină | 8,5 g |
Metionină | 2,5 g |
Fenilalanină | 4,1 g |
Treonină | 5,6 g |
Triptofan | 1,4 g |
Valină | 5,7 g |
Aminoacizi semiesențiali | |
Arginină | 3,1 g |
Histidină | 2,2 g |
Neesențiali | |
Alanină | 4,2 g |
Acid aspartic | 8,6 g |
Acid glutamic | 19,1 g |
Glicină | 2 g |
Prolină | 7,4 g |
Serină | 5,5 g |
Tirozină | 3,8 g |
Cisteină | 1,5 g |
*Acesta este conținutul de aminoacizi la 100 g de proteine.
Dozaj: 30 g (1 cupă)
Doze în pachet: 33
Recomandările producătorului
- Adăugați 1 cupă (30 g) la 200‑250 ml de apă și amestecați bine.
- Proteinele contribuie la creșterea și menținerea masei musculare.
- Acest produs este destinat utilizării cu un stil de viață activ și o dietă echilibrată.
Aviz
- Alimente, cu îndulcitori.
- A se păstra într‑un loc răcoros și uscat.
- A se proteja de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, IC 29269555.