Vilgain Păstăi de vanilie bourbon BIO – gust și aromă intensă de vanilie adevărată, păstăi lungi și pline de semințe
Vilgain Păstăi de vanilie bourbon BIO - păstăi lungi și parfumate, pline de semințe
Lasă-te purtat de gustul și aroma delicioasă a vaniliei adevărate. Păstăile noastre suculente de vanilie din soiul planifolia (sau Bourbon) sunt de cea mai bună calitate pe care o puteți găsi pe piața de păstăi de vanilie. Păstăile sunt foarte lungi (cel puțin 18 cm) și pline de semințe, numite caviar de vanilie. Aflați cum miroase și ce gust are adevărata vanilie - când deschideți pachetul, veți fi copleșit de aroma intensă și cremoasă, iar când o veți gusta, de gustul distinctiv și fructat.
Certificată organic
Păstăile sunt obținute din plantațiile din Madagascar de către fermieri locali, verificați. Pentru a ne asigura că doar cele mai bune și mai proaspete ajung la dumneavoastră acasă, acestea sunt sortate manual aici și apoi expediate direct în Republica Cehă. Prin cultivarea organică, compania sprijină comunitățile locale și adoptă o gestionare responsabilă a solului, a apei și a resurselor naturale.
Prin urmare, Vilgain Păstăi de vanilie bourbon BIO se mândrește cu certificările Rainforest Alliance, Fair trade, NEPCon, KLBD și Ecocert.
Tăiați și răzuiți
Semințele și păstăile întregi sunt excelente pentru aromatizarea mâncărurilor dulci, cum ar fi fursecurile, deserturile, bomboanele, înghețata, terciurile, bomboanele de ciocolată și budincile. Dar sunt, de asemenea, excelente în sosuri reci, smoothie‑uri și băuturi alcoolice. Pe lângă dulciuri, se potrivește bine și cu peștele, fructele de mare și păsările de curte. Pe scurt, puteți folosi vanilia adevărată în bucătărie pentru aproape orice.
Chiar și o păstaie folosită are utilizările ei
După ce ați răzuit boabele din păstaie, nu o aruncați, ar fi păcat. Chiar și coaja în sine poate fi folosită pentru a aromatiza laptele (vegetal) sau zahărul. După decojire, poate aromatiza și cremele, smoothie‑urile, aluaturile și alte alimente.
Întotdeauna vanilie proaspătă
Păstăile de vanilie se usucă ușor, așa că este ideal să le înfășurați într‑o pungă și apoi să le puneți într‑un recipient bine sigilat. O dată pe săptămână, trebuie să deschideți recipientul și să lăsați vanilia să "respire".
Vilgain Păstăi de vanilie bourbon BIO în puncte:
- cel mai bun soi de valoare
- păstăi lungi și pline de semințe (caviar)
- gust și aromă intense
- de la fermierii locali din Madagascar
- produs certificat ecologic
Ingrediente
100% păstaie de vanilie*.
*din agricultura ecologică
Țara de origine.
Avertizare
- Alimente.
- A se păstrala loc răcoros, uscat și întunecat.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.