Vilgain Pâine proteică BIO – 20 % proteină vegetală, materie primă și producție bavareză, sursă de fibre, fără conservanți, durabilă.
Vilgain Pâine proteică BIO – 20 % proteină vegetală, materie primă și producție bavareză, sursă de fibre, fără conservanți, durabilă.
Vilgain Pâine proteică BIO - pâine cu conținut scăzut de carbohidrați și adaos de proteine vegetale
Pâine cu conținut scăzut de carbohidrați cu adaos de proteine de mazăre de care nici măcar nu-ţi dai seama la gust ? Exact asta este pâinea cu proteine Vilgain. Bucurați‑vă de o pâine de secară delicioasă cu 20% proteine și un conținut ridicat de fibre. Ingredientele folosite, rețeta măiestrită și procesul de coacere o fac să fie gustoasă și moale.
Scăzută în carbohidrați, bogată în proteine
Vilgain BIO Protein Bread conține cu 60% mai puțini carbohidrați decât pâinea de secară convențională, dar este bogată în proteine și fibre. În fiecare felie de pâine, veți obține aproximativ 12 grame de proteine pentru un plus de sațietate și 5 grame de fibre, pe care digestia dvs. le va aprecia în mod deosebit. Consumul suficient de fibre poate ajuta, de asemenea, la sațietate și poate preveni mai multe tipuri de boli.
Cele mai bune din Bavaria
Cea mai importantă valoare adăugată a fiecărei felii este conținutul crescut de proteine, pe care l‑am obținut datorită proteinei de mazăre și de grâu. De asemenea, în ingrediente, veți găsi doar cele mai bune ingrediente din regiune pentru a oferi organismului dumneavoastră nutrienți de calitate.
Baza este reprezentată de maiaua naturală. În plus, avem pâinea noastră coaptă într‑o brutărie bavareză certificată organic, care coace pâine sănătoasă (și nu numai) din 1950. De asemenea, se mândresc cu faptul că coc totul încet, la temperaturi scăzute, fără a folosi conservanți și aditivi care nu își au locul în pâine.
Pentru micul dejun și în deplasare
Vilgain Protein Bread este ambalată și tăiată, astfel încât o puteți lua cu dumneavoastră pentru a vă asigura o masă de calitate oricând. Folosiți‑o ca orice altă pâine, mai ales atunci când vă luptați cu un aport scăzut de proteine - cu tartine, șuncă și brânză ca gustare, ca garnitură la ouăle de dimineață sau cu supă.
Vilgain Pâine proteică BIO în puncte:
- Pâine de secară îmbogățită cu proteine vegetale
- cu un conținut scăzut de carbohidrați - cu 60% mai puțini carbohidrați
- cereale integrale, bogate în fibre
- coaptă ușor și lent
- făcută exclusiv cu ingrediente organice din Bavaria
- 5 g de fibre pe felie
- tăiată pentru o manipulare mai ușoară
Ingrediente
Apă, drojdie naturală 27 % ( secară integrală măcinată*, apă), proteine de grâu* 13 %, semințe de in*, mazăre pisată* 9 %, proteine de mazăre* 7 %, secară integrală măcinată*, sare.
Calitatea ingredientelor
- 1x în regulă
*Provine din agricultura ecologică.
Avertizare privind alergiile. Poate conține urme de lupin.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 929 kJ / 222 kcal |
Grăsimi | 7,6 g |
- din care saturate | 0,9 g |
Carbohidrați | 13 g |
- din care zaharuri | 1,2 g |
Fibre | 8,7 g |
Proteine | 20 g |
Sare | 1,2 g |
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într-un loc uscat și întunecat, la temperatura camerei 16 - 24 °C.
- Protejați de îngheț.
- După deschidere, împachetați și păstrați în frigider.
- A se utiliza în termen de o săptămână.
- Vilgain s.r.o. (fostă Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (fostă Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.