4,9
164 evaluări

Un material plăcut, numai că în scurt timp încep să se formeze cocoloașe de pânză, chiar și în cazul unei spălări corespunzătoare la temperatură scăzută.

Va rezista până la ora de vârf, când voi merge la școală în aceeași zi.

Calitate slabă

Bună Daniela, vă mulțumim pentru recenzia dumneavoastră. Șosetele sunt fabricate din material organic și conțin bumbac organic de înaltă calitate. Am fi foarte bucuroși dacă ați putea să ne împărtășiți mai multe informații, astfel încât să putem eventual revizui șosetele. Vă doresc o zi bună
1

Cel mai bun fusekle ever🙏🏾

Șosete din bumbac fin nici nu știu că le am plăcut să le port sunt înalte, chiar potrivite pentru iarnă

miracol nu se întâmplă - pentru dimensiunea 43-46 destul de mic, am cumpăra în mod deliberat mai mare, astfel încât acestea sunt mai libere, dar acestea sunt pentru 42 fest. unul cu un dirk, dar actin returnează banii, plângerea rezolvă top-notch. șosete suplimentare am cumpăra clasic în orice magazin (aceeași calitate, preț mai mic)

Foarte confortabil și plăcut de moale. În plus, îți mențin picioarele calde și plăcute la temperaturi mai scăzute. Fac parte din tabăra care preferă să se antreneze fără pantofi și cu siguranță voi trage acești ponciși pentru următorul meu antrenament. (Și mă gândesc deja să mai cumpăr o pereche).

Cele mai bune șosete

material confortabil, plăcut

Șosete super.