Vilgain Nuci caju BIO – gustare crocantă cu un gust dulce de unt, sursă de grăsimi nesaturate, calitate maximă din Coasta de Fildeș
Vilgain Nuci caju BIO – gustare crocantă cu un gust dulce de unt, sursă de grăsimi nesaturate, calitate maximă din Coasta de Fildeș
Vilgain Nuci de caju BIO - nuci perfect crocante cu grăsimi sănătoase și magneziu
Nucile de caju ușor îndulcite din arborele tropical de nuci de caju sunt pline de beneficii pentru sănătate. Varianta WW320 este una dintre cele mai mici dimensiuni de nuci, dar vă va impresiona cu gustul și calitatea sa excelente.
Cum să înțelegeți marcajul WW320 pentru nucile de caju?
Amintiți‑vă doar că, cu cât numărul este mai mic, cu atât nuca de caju este mai mare.
Calitate maximă din Africa de Vest
Nucile noastre de caju, certificate BRC, Fair Trade și Organic, provin din Coasta de Fildeș, unde au date regulate de recoltare precis definite. Acestea sunt cultivate și prelucrate local, garantând un control 100% și o calitate ridicată și constantă în fiecare lot. Selectăm doar cele mai crocante nuci, fără niciun defect. Acest lucru se datorează faptului că nucile caju africane conțin mai puțină umiditate, ceea ce le face mai tari și mai crocante, plus că sunt lipsite de reziduuri nedorite de pesticide.
Acizi grași nesaturați, acid folic, magneziu și alți micronutrienți
Ca și alte nuci, acizii grași nesaturați sunt foarte importanți pentru organismul nostru. Acestea conțin, de asemenea, vitamine B și, mai presus de toate, acid folic. Împreună cu semințele de floarea‑soarelui, acestea au cel mai mare conținut de magneziu dintre toate nucile și semințele. În plus față de magneziu, ele mai furnizează organismului nostru potasiu și fosfor. Carotenoidele conținute au apoi un efect pozitiv asupra pielii, ochilor și altor membrane mucoase. Caju‑urile au, de asemenea, un efect calmant și sunt bune pentru momentele în care suntem nervoși și iritabili.
Pentru gustări, pentru a completa terciul sau pentru sosul de caju
Caju‑urile sunt grozave ca atare, dar pot fi folosite și într‑o varietate de mâncăruri sau deserturi dulci și sărate. De exemplu, le puteți folosi pentru a face un sos cremos de caju și pentru a crea o masă vegană delicioasă plină de grăsimi sănătoase, vitamine și minerale.
Vilgain Nuci de caju WW320 în puncte:
- 100% nuci caju BIO
- cultivate și prelucrate local în Coasta de Fildeș
- certificate BRC și Fair Trade
- Conține acizi grași nesaturați
- conțin vitamina B, acid folic și magneziu
Ingrediente
100% sâmburi de caju bio.
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de lapte, arahideși alte nuci.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 2314 kJ / 553 kcal |
Grăsimi | 44 g |
- din care saturate | 7,8 g |
Carbohidrați | 30 g |
- din care zaharuri | 5,9 g |
Fibre | 3,3 g |
Proteine | 18 g |
Sare | 0,01 g |
Avertizare
- Alimente.
- A se păstra la loc răcoros și uscat.
- Protejați de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.