Vilgain Maca lbastru BIO - semințe pline de nutrienți din agricultura ecologică cehă
Vilgain Macul albastru BIO este un ingredient tradițional din Europa Centrală care nu poate lipsi din nicio cămară. Semințele de mac albastru provin din agricultura ecologică cehă, care se află printre primele locuri în ceea ce privește cultivarea și prelucrarea macului albastru.
Sursă de calciu și magneziu
Macul este excepțional de bogat în micronutrienți. Unul dintre principalele sale beneficii este conținutul ridicat de magneziu, dar și de calciu, pe care îl conține de până la 12 ori mai mult decât laptele sau brânza. Este, de asemenea, o sursă excelentă de fibre și grăsimi nesaturate, inclusiv acizi grași omega 3 și 6, și vă va ajuta organismul să absoarbă vitaminele înglobate în grăsimi. În plus, conține vitamina E și alte minerale, precum cupru, zinc și fier.
Un ingredient indispensabil în bucătărie
Se potrivește în orice dietă și, deși majoritatea oamenilor asociază semințele de mac cu coacerea, este un ingredient versatil. Îl puteți folosi, de exemplu, pentru a face lapte de mac sau ulei din semințe de mac. Pentru a te asigura că rezistă cât mai mult timp și nu râncezește, este bine să îl speli chiar înainte de a‑l folosi.
Vilgain Semințe de mac albastru în puncte:
- semințe întregi de mac albastru.
- din agricultura ecologică echitabilă
- sursă de vitamine, calciu și alte minerale
- furnizează organismului acizi grași omega 3 și fibre
- ingrediente versatile pentru coacere și alte creații din bucătărie