Vilgain Low Sugar Pack ⁠–⁠ pachet convenabil de amestecuri proteice, preparare ultra‑rapidă de deserturi și terci, fără adaos de zahăr

Vilgain Low Sugar Pack ⁠–⁠ pachet convenabil de amestecuri proteice, preparare ultra‑rapidă de deserturi și terci, fără adaos de zahăr

Creează-ți propriul pachet
Comandă acum și noi vom livra luni

Mic dejun și gustare ultra rapidă, plină de proteine
cu un minim de zahăr

Am îmbrăcat întro haină nouă amestecurile tale preferate pentru mic dejunuri și gustări ultra‑rapide. Au un gust grozav, sunt sățioase și nu au absolut niciun adaos de zahăr. Toate întrun pachet avantajos cu o reducere de 20%.

Mug Cake
Un desert moale și pufos, cu 20 g de proteine și un minim de zahăr.

Clatite si vafe
Un mic dejun nutritiv cu 35% proteine, gata în 10 minute

Terci de ovăz minute
Fulgi de ovăz fără gluten cu o porție suplimentară de fibre și proteine

Un desert delicios, plin de proteine
, cu un minim de zahăr.

Bucurațivă de bucățele crocante de alune și de crema de alune fin măcinate întrun desert al naibii de gustos. Este o completare excelentă a dietei tale, mai ales dacă încerci să limitezi zaharurile sau caloriile.

Proteine
20 g
Combinație de proteine din lapte și nuci
Zaharuri
3,2 g
Îndulcit numai cu glicozide steviolice
Fibră
9,3 g
Săţioasă și promovează o digestie bună

Proteine din lapte cu capacitate de absorbție premium 🥛

12% proteine din lapte formează baza nutritivă a prăjiturii pentru cană. Aceasta se mândrește cu un spectru complet de aminoacizi și un raport natural de cazeină și zer. Absorbția sa excelentă o plasează în fruntea listei de substanțe care susțin creșterea și menținerea mușchilor.

Ajută la construirea mușchilor și la regenerarea țesuturilor

Sațietate de lungă durată şi reduce senzaţia de foame

Clătite pufoase
cu 35% proteine

Simţi mirosul? Acesta este confortul care îți parfumează casa în timp ce prăjești clătite pufoase cu proteine. Vilgain Protein Pancake Waffle Mix Low Sugar este amestecul nostru sub formă de pudră rafinată pentru a prepara rapid clătite și vafe dulci și nutritive , îndulcite doar cu stevia.

Formulă naturală
din ingrediente premium

Amestecul nostru Protein Pancake & Waffle Mix Low Sugar conține proteine din lapte cu un spectru complet de aminoacizi, inclusiv BCAA, pentru a susține creșterea și menținerea masei musculare existente. Am adăugat, de asemenea, făină de tapioca fără gluten la proteine, care este una dintre cele mai digerabile și care va oferi o textură excelentă pentru vafe și clătite.

Proteine din lapte
24 g de proteine complete pe porție (70 g)

Făină fără gluten
Potrivită pentru celiaci și persoane cu intoleranță la gluten

Alune
Bucăți de alune și cremă fină cu un gust plăcut

Porniți dimineața cu terci de proteine fără zahăr adăugat

Super neted, cremos, plin de proteine, cu un gust fantastic, gata în 2 minute. Acesta este terciul nostru făcut cu fulgi de ovăz premium fără gluten și proteine de calitate, fără adaos de zahăr rafinat.

25 g de proteine complete
în fiecare porție

Proteinele din lapte extrem de ușor de absorbit, derivate din laptele vacilor de pășune din Noua Zeelandă, ca toate proteinele animale, se mândresc cu un spectru complet de aminoacizi și un raport natural între cazeină și zer. Acest lucru vă oferă un sprijin maxim pentru creșterea și menținerea mușchilor, precum și pentru regenerarea celulară.