Vilgain Griș de grâu integral bio – fabricat din boabe de grâu integral, contribuie la o digestie sănătoasă, potrivit pentru gătit, copt și îngroșarea mâncărurilor
Vilgain Griș de grâu integral bio – fabricat din boabe de grâu integral, contribuie la o digestie sănătoasă, potrivit pentru gătit, copt și îngroșarea mâncărurilor
Vilgain Griş integral de grâu BIO - griş bogat din punct de vedere nutrițional ca ajutor universal în bucătărie
Griş integral este un produs cerealier obținut din boabe de grâu integral bio care oferă nenumărate utilizări în bucătărie. Este bogat în fibre și servește ca sursă de micronutrienți.
Susține o digestie sănătoasă și nivelul de zahăr din sânge
Conținutul ridicat de fibre din griş integral de grâu susține sănătatea digestivă, ajută la prevenirea constipației, promovează regularitatea intestinală și ajută la menținerea unor niveluri sănătoase ale zahărului din sânge [1].
O versiune mai bogată din punct de vedere nutrițional al grişului
Datorită măcinării boabelor de grâu integral organic, grişul nostru conține mai mulți nutrienți, vitamine și minerale care fac parte din învelișul boabelor.
O materie primă versatilă în bucătărie
Griş integral nu este util doar la coacere, ci și pentru îngroșarea sosurilor și a supelor sau pur și simplu ca terci de griș cu fructe. Veți crește conținutul de fibre și veți obține o textură crocantă în deserturi. În sosuri, pe de altă parte, o cantitate mai mică de griş va înmuia frumos aluatul și îl va lega frumos atunci când faceți potsticks sau găluște.
Vilgain Griş integral de grâu BIO în puncte:
- Griş de grâu măcinat din cereale integrale
- mai bogat din punct de vedere nutrițional decât griş de grâu obișnuit
- Calitate organică provenită din agricultura ecologică
- utilizare versatilă în prepararea mâncărurilor preferate
- conținut ridicat de fibre
- termen de valabilitate lung
[1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5310957/
Ingrediente
Semolă integrală de grâu ecologică 100%.
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului.
Tabele calorice
100 g | 60 g | |
Valoare energetică | 1603 kJ / 379 kcal | 962 kJ / 227 kcal |
Grăsimi | 1,8 g | 1,1 g |
- din care acizi grași saturați | 0,3 g | 0,2 g |
Carbohidrați | 71,4 g | 42,8 g |
- din care zaharuri | 0,6 g | 0,4 g |
Fibre | 12 g | 7,2 g |
Proteine | 13,3 g | 8 g |
Sare | < 0,01 g | 0 g |
Recomandările producătorului
- Se amestecă treptat 60 g de griș în 400 ml de lapte sau apă fierbinte, se fierbe amestecând timp de 4 - 5 minute.
- Pentru o digestibilitate mai mare și o consistență omogenă, înmuiați grișul în lapte/apă cu un praf de sare înainte de a găti și păstrați‑l la frigider peste noapte.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc uscat, la temperaturi de până la 25 °C.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.