Vilgain Grass-Fed Whey Protein Isolate

4,7
196 evaluări

Gust bun

Una dintre proteinele de top

Excelentă compoziție! Cu apă e un pic pentru asceză, cu lapte deja ne apropiem de un shake de căpșuni!

Cum este posibil ca într-un pachet de 30g să fie doar 20g. Din curiozitate am cântărit doza și nu mi-a venit să cred ochilor. Am scos chiar și un al doilea cântar care a confirmat greutatea. Așadar, gustul de vanilie este îngrozitor. E ca și cum aș pune un lot de asfalt sau plastic acolo.

Bună Petra, e foarte special 🤔. Te rog să trimiți o fotografie cu numărul de lot la adresa: podpora@aktin.cz. Vom verifica imediat bunurile. Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs.

Gust excelent, apreciez îndulcirea cu stevia. Recomand.

Pentru mine excelent, are gust de granco fin:) Am comandat din nou

Super proteine, foarte ușor de digerat, fără greață. Gust excelent, nu prea dulce.

Îmi place. Eu o beau cu lapte. Îmi place că izolatul are un conținut scăzut de carbohidrați. Nu este prea dulce, ceea ce este un mare avantaj.

Am cumpărat proteinele pentru că am intoleranță la lactoză, care îmi irită pielea. Am consumat destule proteine și nu am dat peste o proteină de ciocolată atât de bună. Imediat ce am deschis-o, mirosea a ciocolată caldă. Amestec proteina cu 400 ml de lapte fără lactoză, 50 g de proteină și aproximativ trei lingurițe (15 g) de Granka și apoi încălzesc. 430 kcal și 55g de proteine. Nu mă pot plânge, chiar îmi place ciocolata caldă în Austria. Vanilia m-a surprins destul de mult și pe mine, proteinele sunt destul de "slabe" la gust, dar am adăugat puțin zahăr vanilat și în câteva calorii de nimic ai o băutură foarte gustoasă.

gust foarte bun și plăcut de căpșuni, este prima proteină cu aromă de fructe pe care am încercat-o și nu miroase și nu are gust de umeline. Nu este la fel de dulce ca proteinele obișnuite de la alte mărci care folosesc sucraloză și alți îndulcitori artificiali, așa că trebuie să te obișnuiești cu faptul că nu are un gust atât de puternic, dar pentru mine este pur și simplu bună