4,7
44 evaluări

Am cumpărat-o deja pentru a doua oară și voi fi fericit să mă întorc la ea. Mi se potrivește cu formula sa, consistența groasă și capacitatea mare de curățare. Mirosul nu este puternic, așa că, dimpotrivă, uscarea în aer liber sau folosirea balsamului de rufe iese în evidență.

miroase ciudat, dar este doar un gel de spălat, este nevoie de balsam de rufe.

Vilgain are deja totul. Un gel de rufe face cu siguranță parte din experiența de cumpărături la domiciliu.

Gelul este, de asemenea, excelent pentru persoanele care suferă de alergii și se spală foarte bine chiar și la 30 de ani, ceea ce este destul de rar în cazul gelurilor organice. Prețul ar putea fi mai mic (de exemplu, să facă ambalajul mai mare).

Gelul nu are parfum, dar miroase delicat, aș spune că are un miros de săpun... Se spală foarte bine. Am o apă de fântână foarte dură și tot nu trebuie să folosesc mult gel.

Nu e rău, dar încă îmi caut vârful. Slabă pe alocuri

Un parfum plăcut și delicat.

Fără parfum, dar se spală bine

Spală totul foarte bine, doar mirosul este atât de ciudat. Gelul în sine miroase atât de ciudat, care pe rufe este un miros diferit, așa că (nu știu cum să-l descriu), pur și simplu ciudat.

Bună Christina, gelul de rufe Vilgain este fabricat cu ingrediente naturale și nu conține parfumuri sintetice. Prin urmare, parfumul său este diferit. A fost important pentru noi să dezvoltăm un gel fără substanțe nocive pentru pielea noastră și pentru planetă. Să aveți o zi bună.
2

Absolut minunat! Nici măcar nu mai cumpăr sau folosesc altele. :)