4,2
18 evaluări

Am senzația că acest săpun miroase a fân și nu am nevoie să miros așa ceva toată ziua. Pentru mine, chiar nu

Bună Alex, mirosul săpunului este cauzat de uleiul de laur folosit. Săpunul îți hidratează foarte bine pielea. După un timp, mirosul dispare. Să ai o zi bună.

Se spumează frumos și poate fi folosit pe păr, ironic am avut mâncărimi în păr de care nu am putut scăpa nici cu șampoane scumpe de la farmacie. După două spălări, mâncărimile au dispărut. Singurul mic dezavantaj (dar perfect logic) este forma săpunului, unde este nevoie de 3-4 utilizări pentru a rotunji marginile dure. Așa că primele spălări sunt un pic nepractice.

Săpunul este frumos, spumează frumos, dar nu este pentru eczeme. Irita pielea foarte uscată cu eczeme😔.

Mă bucur de aceste produse pure, care nu conțin substanțe chimice suplimentare. Are mirosul său de aromă care mi se potrivește în totalitate. De asemenea, excelent pentru copii

Nu irită pielea sensibilă și spumează frumos. După clătire, are o senzație foarte plăcută și durează mult mai mult decât alte săpunuri naturale.

Miroase îngrozitor. :/

Bună Veronica, mirosul săpunului este tipic pentru uleiul de laur folosit. Datorită acestuia, săpunul înmoaie și hidratează pielea. După un timp, mirosul dispare complet. Să ai o zi bună :).