3,8
63 evaluări

se dizolvă prost, am avut proteine cu gust mai bun. Este foarte pulverulentă.

Gust mizerabil, ca și cum ai bea apă spumoasă cu săpun + o notă de căpșuni. AllNutrition Vegan Protein Strawberry este un pic mai bună la gust. Dar presupun că este similar pentru toată lumea.

Are un gust destul de persistent... nu este preferatul meu.

Aroma este bună, dar pulberea este atât de fină încât este practic imposibil să nu faci mizerie atunci când o măsori, iar pe fundul shakerului se formează în mod regulat o "baltă" de pulbere nedizolvată, indiferent cât de mult îl agit.

Myprotein Vegan Blend, pentru mine cea mai bună rpoteină vegană pe care am avut ocazia să o gust pe katin. Cel mai mult mi-a plăcut cafeaua/nuca Am gustat și ciocolată și vanilie și sunt mai dulci pentru mine, dar probabil că e o persoană căreia îi place dulcele;). cu siguranță dacă ești vegan îți va plăcea;).

Este un comentariu foarte frumos :)

ingrediente bune, aroma de banană este atât de artificială, probabil că nu aș mai cumpăra-o din nou și este greu de amestecat, dar cea de ciocolată este grozavă

Nimic pentru mine. Nu am gustat încă de la nimeni această proteină vegetală și consistența este de asemenea mizerie. Probabil că voi rămâne la proteine animale din păcate.

Cu intoleranța mea la lactoză, pot recomanda cu siguranță această proteină. Super gust, ingrediente vegane de calitate. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Kilo de dezamăgire - Proteinele au un gust puternic de crăpătură, care nu poate fi depășit nici măcar de o lingură superioară de scorțișoară sau de două banane. Asta e prea rău pentru mine 🤔.

Medie - Mi-a cam plăcut la început, dar apoi m-a dezgustat complet. Nici nu aș vrea să-l mai văd :D OK în clătite sau în mâncăruri, dar nu vă recomand să o beți ca atare.