278
întrebarile cu răspuns
Bună ziua, va mai fi disponibilă varianta cu ciocolată și nucă? Nu o mai văd în ofertă. Alternativ, ce aromă este cea mai asemănătoare? Mulțumesc
Dobry den, prosim muzete uvest aminokyselinovy profil tohoto proteinu pro porovnani s ostatnimi proteiny? Konkretne mi jde o BCAA + lyzin a glutamin u varianty bez prichute. Dekuji mnohokrat.
Bună ziua, aș dori să vă întreb dacă aromele de scorțișoară daneză și speculoos vor fi din nou disponibile. Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsul dumneavoastră.
Bună ziua, aș dori să vă întreb care este diferența dintre ciocolata cu aromă și ciocolata naturală. Vă mulțumesc pentru răspuns.
Bună ziua, aștept aroma de unt de arahide de la 20.7. Întotdeauna există fie "în orice zi acum", fie "mâine". Vă rog să știți data oficială de stocare? :) Vă mulțumesc
Bună ziua, ați scris că produsul nu este potrivit pentru copii. Poate fiica mea de 14 ani să îl ia? Vă mulțumesc
Bună ziua, când va fi disponibilă din nou aroma de rulou cu scorțișoară? Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Bună ziua, care este data de expirare pe acest pachet mare? Mă gândesc dacă să cumpăr doar 1000 g sau acest pachet cu reducere. Vă mulțumesc pentru mesajul rapid
Bună ziua, veți oferi această proteină și într-o ediție limitată cu aromă de iaurt? :-) Sper că da, știu mai multe persoane interesate, printre care și eu, și ne-ai face foarte fericiți! Vă mulțumesc anticipat pentru informații. Să aveți o zi bună.
Bună ziua Am myprotein whey protein caramel sărat, și trebuie să dau toată lingura de proteină când am 250ml de apă. Sau doar până unde scrie 30g?