Vilgain Făină integrală de grâu spelta bio – făină proaspătă din agricultura ecologică, bogată în fibre, cu conținut ridicat de fibre, mai ușor de digerat datorită speltului.
Vilgain Făină integrală de grâu spelta bio – făină proaspătă din agricultura ecologică, bogată în fibre, cu conținut ridicat de fibre, mai ușor de digerat datorită speltului.
Vilgain Făină integrală de spelta BIO- grâu antic cu o textură mai densă și un gust ușor de nucă
Partenerul perfect pentru cei cărora le place să coacă? Ce spuneți de făina integrală de spelta? Spelta este un soi mai vechi de grâu modern care se mândrește cu o aromă ușor mai tare de nucă și o textură mai fermă.
O făină bogată în vitaminele B și fibre
Făina de spelta conține toate părțile bobului de spelta, inclusiv tărâțele și germenii, care sunt bogate în fibre, minerale și vitamine B. Fibrele ajută la încetinirea digestiei și absorbției, ceea ce favorizează reducerea fluctuațiilor de zahăr din sânge [1]. Folosirea cerealelor integrale face ca făina să fie ușor mai închisă la culoare decât făina obișnuită simplă.
Cereale organice proaspete
Cerealele folosite pentru a face făina noastră provin din agricultura ecologică controlată. În plus, făina este uscată ușor cu aer cald și nu este măcinată pentru a fi transformată într‑un stoc. Este produsă în loturi mici pentru o prospețime maximă.
Vilgain Făină integrală de spelta BIO în puncte:
- din boabe întregi de spelta
- foarte ușor de digerat
- făină proaspătă produsă în loturi mici
- Calitate ecologică provenită din agricultura ecologică
- conținut ridicat de fibre
- conținut mai mare de nutrienți decât făina de grâu convențională
- termen de valabilitate lung
[1] https://www.healthline.com/nutrition/what‑is‑spelt#TOC_TITLE_HDR_4
Ingrediente
Făină integrală de grâu ecologică din spelta 100%.
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 1457 kJ / 344 kcal |
Grăsimi | 1,8 g |
- din care saturate | 0,2 g |
Carbohidrați | 64,5 g |
- din care zaharuri | 1,3 g |
Fibre | 8,2 g |
Proteine | 13,4 g |
Sare | 0 g |
Recomandările producătorului
- Utilizați pentru gătit și coacere.
- Datorită conținutului mai ridicat de fibre, vă recomandăm să începeți treptat cu făină integrală de spelta.
- Mai întâi înlocuiți 1/3 din făina obișnuită cu făină integrală de spelta și creșteți treptat proporția.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc uscat, la temperaturi de până la 25 °C.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.