Vilgain Low Sugar Pack – pachet convenabil de amestecuri proteice, preparare ultra‑rapidă de deserturi și terci de ovăz, fără adaos de zahăr
Vilgain Low Sugar Pack – pachet convenabil de amestecuri proteice, preparare ultra‑rapidă de deserturi și terci de ovăz, fără adaos de zahăr
Mic dejun și gustare ultra rapidă, plină de proteine
cu un minim de zahăr
Am îmbrăcat întro haină nouă amestecurile tale preferate pentru mic dejunuri și gustări ultra‑rapide. Au un gust grozav, sunt sățioase și nu au absolut niciun adaos de zahăr. Toate întrun pachet avantajos cu o reducere de 20%.
Un desert delicios, plin de proteine
, cu un minim de zahăr.
Bucurațivă de bucățele crocante de alune și de crema de alune fin măcinate întrun desert al naibii de gustos. Este o completare excelentă a dietei tale, mai ales dacă încerci să limitezi zaharurile sau caloriile.
Clătite pufoase
cu 35% proteine
Simţi mirosul? Acesta este confortul care îți parfumează casa în timp ce prăjești clătite pufoase cu proteine. Vilgain Protein Pancake Waffle Mix Low Sugar este amestecul nostru sub formă de pudră rafinată pentru a prepara rapid clătite și vafe dulci și nutritive , îndulcite doar cu stevia.
Formulă naturală
din ingrediente premium
Amestecul nostru Protein Pancake & Waffle Mix Low Sugar conține proteine din lapte cu un spectru complet de aminoacizi, inclusiv BCAA, pentru a susține creșterea și menținerea masei musculare existente. Am adăugat, de asemenea, făină de tapioca fără gluten la proteine, care este una dintre cele mai digerabile și care va oferi o textură excelentă pentru vafe și clătite.
Porniți dimineața cu terci de proteine fără zahăr adăugat
Super neted, cremos, plin de proteine, cu un gust fantastic, gata în 2 minute. Acesta este terciul nostru făcut cu fulgi de ovăz premium fără gluten și proteine de calitate, fără adaos de zahăr rafinat.
25 g de proteine complete
în fiecare porție
Proteinele din lapte extrem de ușor de absorbit, derivate din laptele vacilor de pășune din Noua Zeelandă, ca toate proteinele animale, se mândresc cu un spectru complet de aminoacizi și un raport natural între cazeină și zer. Acest lucru vă oferă un sprijin maxim pentru creșterea și menținerea mușchilor, precum și pentru regenerarea celulară.
Vilgain Protein Mug Cake Mix Low Sugar – prăjitură cu unt de arahide 420 g
Ambalaj: 420 gDozaj: 70 g
Doze în pachet: 6
100 g | 70 g | |
Valoarea energetică | 1925 kJ / 461 kcal | 1347 kJ / 323 kcal |
Grăsimi | 23 g | 16 g |
- din care acizi grași saturați | 5,5 g | 3,9 g |
Carbohidrați | 28 g | 20 g |
- din care zaharuri | 4,6 g | 3,2 g |
Fibre | 13 g | 9,3 g |
Proteine | 29 g | 20 g |
Sare | 0,89 g | 0,62 g |
Arahide (pudră de smântână, întreagă) 30,8 %, făină de ovăz fără gluten 20,2 %, făină de migdale, proteine din lapte 12 %, pudră de lapte de cocos*, inulină, pudră de creștere*(amidon de porumb*, agenți de creștere: tartrați de potasiu, carbonați de sodiu), aromă naturală, scorțișoară măcinată, sare de mare, îndulcitor: glicozide de steviol.
Calitatea ingredientelor
- 2x în regulă
*Provine din agricultura ecologică.
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de cereale cu gluten și alte nuci.
Recomandările producătorului
- Se cântărește o porție de 70 g într‑o cană de 350‑400 ml și se toarnă 70 ml de apă rece.
- Se recomandă folosirea unor căni mai mari, cănile clasice de 250 ml pot vărsa conținutul din cană.
- Amestecați bine și lăsați să stea timp de 1‑2 minute.
- Pentru o prăjitură și mai fină, adăugați puțin unt sau ulei de cocos în aluat.
- Se introduce apoi în cuptorul cu microunde la 600W timp de 2,5‑3 minute (verificați după 2 minute și lăsați să se termine dacă este necesar).
- Nu acoperiți cu un capac de plastic în cuptorul cu microunde.
- Mug cake poate fi răsturnat din formă sau mâncat direct din cană.
Avrtizare
- Alimente, cu îndulcitori.
- A se păstra la loc răcoros și uscat.
- A se proteja de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, IC 29269555.
Vilgain Protein Pancake & Waffle Mix Low Sugar – Cremă de ciocolată cu vanilie 420 g
Ambalaj: 420 gDozaj: 70 g
Doze în pachet: 6
100 g | 70 g | |
Valoarea energetică | 1575 kJ / 375 kcal | 1103 kJ / 262 kcal |
Grăsimi | 9,2 g | 6,4 g |
- din care acizi grași saturați | 4,8 g | 3,4 g |
Carbohidrați | 31 g | 21,4 g |
- din care zaharuri | 5 g | 3,5 g |
Fibre | 11,9 g | 8,4 g |
Proteine | 36,5 g | 25,6 g |
Sare | 0,94 g | 0,66 g |
Făină de ovăz fără gluten, proteine din lapte 34%, pudră de smântână (lapte) 8 %, fibre de cicoare, bucăți de ciocolată(unt de cacao, fibre de cicoare, lapte praf integral) lapte, fibre de porumb, emulgator: lecitină de floarea soarelui, extract de vanilie) 5 %, pudră de cacao*, pudră de creștere*(amidon de porumb*, agenți de creștere: tartrați de potasiu, carbonați de sodiu), arome naturale, sare de mare, vanilie măcinată 0,25 %, îndulcitor: glicozide de steviol. Conținutul de cacao solid din ciocolată este de cel puțin 33 %.
Calitatea ingredientelor
- 1x în regulă
*Provine din agricultura ecologică.
Avertizare privind alergiile. Produsul poate conține urme de arahide, alte nuci și cereale cu gluten.
Recomandările producătorului
- Clătite: se amestecă o porție de 70 g de amestec cu 70 ml de apă rece.
- Vafe: Se amestecă o porție de 70 g de amestec cu 100 ml de apă rece.
- Se lasă să stea timp de 1-2 minute.
- Prăjiți aluatul într-o tigaie ușor încinsă, uscată sau cu adaos de ulei, sau într-un aparat de făcut vafe timp de aproximativ 5 minute.
Aviz
- Alimente, cu îndulcitori.
- A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
- A se proteja de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, IC 29269555.
Vilgain Terci proteic instant de ovăz cu conținut scăzut de zahăr – rulou cu scorțișoară 400 g
Ambalaj: 400 gDozaj: 80 g
Doze în pachet: 5
100 g | 80 g | |
Valoare energetică | 1571 kJ / 374 kcal | 1257 kJ / 299 kcal |
Grăsimi | 9 g | 7,2 g |
- din care saturate | 4,7 g | 3,8 g |
Carbohidrați | 35 g | 28 g |
- din care zaharuri | 4,5 g | 3,6 g |
Fibre | 13 g | 11 g |
Proteine | 32 g | 25 g |
Sare | 1,2 g | 0,97 g |
Fulgi de ovăz fără gluten 49%, proteine din lapte 28,7%, inulină, lapte praf de cocos*, smântână praf (lapte), scorțișoară 1,6 %, arome naturale, agent de îngroșare: gumă de guar, sare de mare, îndulcitor: glicozide de steviol.
Calitatea ingredientelor
- 2x în regulă
- 1x cu excepții în rest relativ ok
*Provine din agricultura ecologică.
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de cereale cu gluten, arahideși alte nuci.
Recomandările producătorului
- Se toarnă 95-105 ml de apă fierbinte sau lapte peste o porție de 80 g.
- Se amestecă bine și se lasă să stea timp de 1 minut.
Avertizare
- Alimente, cu îndulcitori.
- A se păstra într‑un loc răcoros și uscat.
- A se proteja de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, IC 29269555.
Vilgain Protein Pancake & Waffle Mix Low Sugar – Unt de arahide cu miere 420 g
Ambalaj: 420 gDozaj: 70 g
Doze în pachet: 6
100 g | 70 g | |
Valoarea energetică | 1547 kJ / 368 kcal | 1083 kJ / 258 kcal |
Grăsimi | 7,4 g | 5,2 g |
- din care acizi grași saturați | 1,4 g | 1 g |
Carbohidrați | 33 g | 22,9 g |
- din care zaharuri | 2,7 g | 1,9 g |
Fibre | 13,9 g | 9,7 g |
Proteine | 35,7 g | 25 g |
Sare | 0,80 g | 0,60 g |
Făină de ovăz fără gluten, proteine din lapte 28%, pudră de cremă de arahide 11%, inulină, arahide, pudră de creștere*(amidon de porumb*, agenți de creștere: tartrați de potasiu, carbonați de sodiu), arome naturale, sare de Himalaya, îndulcitor: glicozide de steviol.
Calitatea ingredientelor
- 2x în regulă
*Provine din agricultura ecologică.
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de alte nuci și cereale cu gluten.
Recomandările producătorului
- Clătite: se amestecă o porție de 70 g de amestec cu 70 ml de apă rece.
- Vafe: Se amestecă o porție de 70 g de amestec cu 100 ml de apă rece.
- Se lasă să stea timp de 1-2 minute.
- Prăjiți aluatul într-o tigaie ușor încinsă, uscată sau cu adaos de ulei, sau într-un aparat de făcut vafe timp de aproximativ 5 minute.
Aviz
- Alimente, cu îndulcitori.
- A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
- A se proteja de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, IC 29269555.
Vilgain Terci proteic instant de ovăz cu conținut scăzut de zahăr – ciocolată dublă 400 g
Ambalaj: 400 gDozaj: 80 g
Doze în pachet: 5
100 g | 80 g | |
Valoare energetică | 1630 kJ / 389 kcal | 1304 kJ / 311 kcal |
Grăsimi | 12 g | 9,8 g |
- din care acizi grași saturați | 6,3 g | 5,1 g |
Carbohidrați | 21 g | 25 g |
- din care zaharuri | 4,5 g | 3,6 g |
Fibre | 15 g | 12 g |
Proteine | 31 g | 25 g |
Sare | 1,14 g | 0,91 g |
Fulgi de ovăz fără gluten 44%, proteine din lapte 29%, ciocolată albă(unt de cacao, fibre de cicoare, lapte praf integral) lapte, fibre de porumb, emulgator: lecitină de floarea soarelui, extract de vanilie) 6,5 %, ciocolată neagră*(masă de cacao, unt de cacao, fibre de cicoare, fibre de porumb, emulgator: lecitină de floarea soarelui, extract de vanilie) 6,1 %, inulină, lapte praf de cocos bio, smântână praf (lapte), pudră de cacao ecologică, arome naturale, vanilie măcinată, agent de îngroșare: gumă de guar, sare de mare, îndulcitor: glicozide de steviol. *Conținut de cacao solid de cel puțin 70 %.
Calitatea ingredientelor
- 2x în regulă
- 1x cu excepții în rest relativ ok
Avertizare privind alergiile. Produsul poate conține urme de cereale cu gluten, arahideși alte nuci.
Recomandările producătorului
- Se toarnă 95-105 ml de apă fierbinte sau lapte peste o porție de 80 g.
- Se amestecă bine și se lasă să stea timp de 1 minut.
Avertizare
- Alimente, cu îndulcitori.
- A se păstra într‑un loc răcoros și uscat.
- A se proteja de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, IC 29269555.
Vilgain Protein Mug Cake Mix Low Sugar – Sufleu de vanilie 420 g
Ambalaj: 420 gDozaj: 70 g
Doze în pachet: 6
100 g | 70 g | |
Valoarea energetică | 1898 kJ / 454 kcal | 1329 kJ / 318 kcal |
Grăsimi | 22 g | 15 g |
- din care acizi grași saturați | 8,7 g | 6,1 g |
Carbohidrați | 31 g | 22 g |
- din care zaharuri | 4,9 g | 3,5 g |
Fibre | 11 g | 7,4 g |
Proteine | 28 g | 20 g |
Sare | 1,05 g | 0,74 g |
Proteine din lapte 24,5%, făină de ovăz fără gluten 23%, făină de migdale, lapte praf de cocos*, ciocolată albă(unt de cacao, fibre de cicoare, lapte praf lapte lapte integral, fibre de porumb, emulgator: lecitină de floarea‑soarelui, extract natural de vanilie), inulină, pudră de creștere*(amidon de porumb*, agenți de creștere: tartrați de potasiu, carbonați de sodiu), vanilie măcinată 1,6 %, smântână praf (lapte), arome naturale, sare de mare, colorant: betacaroten, îndulcitor: glicozide de steviol.
Calitatea ingredientelor
- 2x în regulă
*Provine din agricultura ecologică.
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de cereale cu gluten, arahideși alte nuci.
Recomandările producătorului
- Se cântărește o porție de 70 g într‑o cană de 350‑400 ml și se toarnă 70 ml de apă rece.
- Se recomandă folosirea unor căni mai mari, cănile clasice de 250 ml pot vărsa conținutul din cană.
- Amestecați bine și lăsați să stea timp de 1‑2 minute.
- Pentru o prăjitură și mai fină, adăugați puțin unt sau ulei de cocos în aluat.
- Se introduce apoi în cuptorul cu microunde la 600W timp de 2,5‑3 minute (verificați după 2 minute și lăsați să se termine dacă este necesar).
- Nu acoperiți cu un capac de plastic în cuptorul cu microunde.
- Mug cake poate fi răsturnat din formă sau mâncat direct din cană.
Avrtizare
- Alimente, cu îndulcitori.
- A se păstra la loc răcoros și uscat.
- A se proteja de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, IC 29269555.
Vilgain Terci proteic instant de ovăz cu conținut scăzut de zahăr – crema de vanilie 400 g
Ambalaj: 400 gDozaj: 80 g
Doze în pachet: 5
100 g | 80 g | |
Valoare energetică | 1623 kJ / 387 kcal | 1299 kJ / 310 kcal |
Grăsimi | 12 g | 9,2 g |
- din care acizi grași saturați | 5 g | 4 g |
Carbohidrați | 33 g | 27 g |
- din care zaharuri | 4,9 g | 3,9 g |
Fibre | 14 g | 11 g |
Proteine | 31 g | 25 g |
Sare | 1,11 g | 0,89 g |
Fulgi de ovăz fără gluten 45,4%, proteine din lapte 27,4%, inulină, nuci de caju, chipsuri de ciocolată albă(unt de cacao, fibre de cicoare, lapte praf integral) laptefibre de porumb, emulgator: lecitină de floarea soarelui, extract de vanilie), lapte praf de cocos bio, smântână praf (lapte) 2,7 %, aromă naturală, vanilie măcinată 0,4 %, agent de îngroșare: gumă de guar, sare de mare, îndulcitor: glicozide de steviol.
Calitatea ingredientelor
- 2x în regulă
- 1x cu excepții în rest relativ ok
Avertizare privind alergiile: alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de cereale cu gluten, arahideși alte nuci.
Recomandările producătorului
- Se toarnă 95-105 ml de apă fierbinte sau lapte peste o porție de 80 g.
- Se amestecă bine și se lasă să stea timp de 1 minut.
Avertizare
- Alimente, cu îndulcitori.
- A se păstra într‑un loc răcoros și uscat.
- A se proteja de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, IC 29269555.
Vilgain Protein Mug Cake Mix Low Sugar – Mango cu nucă de cocos 420 g
Ambalaj: 420 gDozaj: 70 g
Doze în pachet: 6
100 g | 70 g | |
Valoare energetică | 1873 kJ / 447 kcal | 1311 kJ / 313 kcal |
Grăsimi | 20 g | 14 g |
- din care acizi grași saturați | 11 g | 8 g |
Carbohidrați | 37 g | 26 g |
- din care zaharuri | 4,9 g | 3,5 g |
Fibre | 5,4 g | 3,8 g |
Proteine | 29 g | 20 g |
Sare | 1,1 g | 0,8 g |
Făină de ovăz fără gluten 36 %, proteine din lapte 26 %, lapte praf de nucă de cocos*, nucă de cocos mărunțită* 9,5 %, făină de migdale, mango liofilizat 2,7 %, pudră de creștere*(amidon de porumb*, agenți de creștere: tartrați de potasiu, carbonați de sodiu), arome naturale, sare de mare, colorant: betacaroten, îndulcitor: glicozide de steviol.
Calitatea ingredientelor
- 1x în regulă
*Provine din agricultura ecologică.
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de arahideși alte nuci.
Recomandările producătorului
- Se cântărește o porție de 70 g într‑o cană de 350‑400 ml și se toarnă 70 ml de apă rece.
- Se recomandă folosirea unor căni mai mari, cănile clasice de 250 ml pot vărsa conținutul din cană.
- Amestecați bine și lăsați să stea timp de 1‑2 minute.
- Pentru o prăjitură și mai fină, adăugați puțin unt sau ulei de cocos în aluat.
- Se introduce apoi în cuptorul cu microunde la 600W timp de 2,5‑3 minute (verificați după 2 minute și lăsați să se termine dacă este necesar).
- Nu acoperiți cu un capac de plastic în cuptorul cu microunde.
- Mug cake poate fi răsturnat din formă sau mâncat direct din cană.
Avrtizare
- Alimente, cu îndulcitori.
- A se păstra la loc răcoros și uscat.
- A se proteja de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, IC 29269555.