Vilgain Jasmine Ceai Verde – aromă florală, plin de antioxidanți, uscat la soare
Vilgain Ceai verde de iasomie- frunze întregi de ceai verde cu o aromă delicată de flori de iasomie
Vilgain Ceai verde de iasomie, obținut din frunze nefermentate ale plantei de ceai Camellia sinensis, vă va oferi o multitudine de beneficii naturale, pe lângă aroma delicată a florilor și gustul delicios.
Oxidare mai redusă și eliberare uniformă a aromei
Frunzele de ceai sunt mai întâi culese manual și apoi uscate la soare. Frunzele de ceai uscate sunt modelate în formă de clopoței sau mărgele. Acest lucru nu numai că le încetinește oxidarea, permițând frunzelor să rețină mai mult din uleiurile esențiale și alte ingrediente active, dar favorizează și o eliberare graduală a aromelor în timpul infuzării. Ca urmare, fiecare ceașcă de ceai preparată conform instrucțiunilor va avea o aromă perfect armonioasă.
Parfum floral
După recoltarea frunzelor uscate, ceaiul este amestecat cu flori de iasomie, care adaugă o aromă subtilă de primăvară și strălucire. Micile flori adaugă un decor plăcut ceștii dumneavoastră și creează o atmosferă liniștitoare în încăpere. În plus, iasomia este cunoscută și pentru proprietățile sale antispastice (adică suprimă spasmele musculare) și vă poate ajuta să digerați mai bine.
Revigorați‑vă cu cofeină, oferiți antioxidanți organismului dvs.
Ceaiul verde de iasomie este, de asemenea, bogat în antioxidanți, care pot ajuta la protejarea organismului de radicalii liberi. Datorită conținutului său de cofeină, poate ajuta la îmbunătățirea concentrării și a memoriei. Studiile sugerează, de asemenea, că consumul de ceai verde poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale, a colesterolului și a riscului de boli de inimă [1,2]. Prin urmare, consumul de ceai verde este considerat un mod natural de a vă susține sănătatea.
Vilgain Ceai verde de iasomie în puncte:
- Ceai verde tradițional făcut din frunze întregi
- oxidare mai scăzută și eliberare mai bună a aromei decât din pulpa de ceai
- iasomia ajută la o mai bună digestie
- Aromă florală delicată
- contracarează stresul oxidativ
- ajută la reducerea riscului de boli de inimă
[1] https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/203337/?amp=1;
[2] https://academic.oup.com/ajcn/article/98/6/1651S/4577472
Ingrediente
Ceai verde în vrac.
Țara de origine.
Instrucțiuni de utilizare
- Se toarnă apă la o temperatură de 70 - 80 °C peste ceai, în proporție de 150 ml per linguriță.
- Dacă fierbeți ceaiul într‑un ceainic, atunci adăugați încă 1 linguriță.
- Lăsați la infuzat timp de 2 - 3 minute. Apoi se strecoară. Se pot prepara 2 infuzii.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc uscat.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.