Vilgain Detergent lichid pentru îmbrăcăminte sport ⁠–⁠ 1000 ml ⁠–⁠ produs delicat pentru îmbrăcăminte sport albă și colorată, până la 25 de doze de spălare, ecologic, vegan

Vilgain Detergent lichid pentru îmbrăcăminte sport ⁠–⁠ 1000 ml ⁠–⁠ produs delicat pentru îmbrăcăminte sport albă și colorată, până la 25 de doze de spălare, ecologic, vegan

Îngrijire specială de curățare pentru îmbrăcăminte sport

Spălați eficient, dar delicat - fie că spălați la mașină sau manual. Gelul nostru lichid pentru îmbrăcăminte sport vă curăță piesele funcționale de pete, fără a conține substanțe chimice dure. Este special conceput pentru a îndepărta murdăria adânc înfiptă și alte impurități.

Jachete și pantaloni Softshell

Lenjerie funcțională din poliester și/sau elastan

Îmbrăcăminte cu membrane
(Gore‑tex, eVent și altele)

Scapă în mod eficient rufele de murdărie și transpirație

Săpunul pe bază de plante stă la baza puterii de spălare, dar pentru rufe perfect curate și parfumate, am folosit, de asemenea, agenți tensioactivi din zahăr pentru a reduce tensiunea din textile și a îndepărta mai ușor murdăria. Drojdia Sacharomyces, pe de altă parte, elimină în mod natural transpirația ingerată și alte surse de mirosuri.

100% ecologic

Parfumați hainele cu uleiuri esențiale 100% BIO. Gelul este, de asemenea, certificat în conformitate cu directive ECOGARANTIA®, care garantează calitatea maximă a produsului. Produsele cu acest standard trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

Din materii prime naturale
și vegetale

Ușor biodegradabil

Fabricat ecologic

mod responsabil

Furnizat 
în ambalaj ecologic

Arată mai multe 2

Până la 25 de doze de spălare

În funcție de duritatea apei și de nivelul de murdărie al hainelor, gelul nostru durează până la 25 de cicluri. De asemenea, puteți înmuia apa adăugând bicarbonat de sodiu.

Duritatea apei Un pic murdar Mediu murdar Foarte murdar
Moale (0‑8,4 °dH) 40 ml 50 ml 60 ml
Mediu dură (8,4‑14 °dH) 45 ml 55 ml 65 ml
Dură (>14 °dH) 60 ml 70 ml 80 ml