Vilgain Zahăr de cocos
Recenzie
Apreciez foarte mult faptul că zahărul este măcinat într-un fel de făină. În general, zahărul de cocos este foarte bun pentru coacere, deoarece are un gust ușor caramelizat.
Pudră de zahăr Koko. Îndulcește-ți cafeaua, prăjitura sau orice altceva gustul său de caramel este irezistibil. Super substitut pentru zahărul alb pudră. Sau presărați cu el terciul copiilor și garantat îl vor mânca. Sau presărați pe chifle orice. Mie mi-a plăcut pentru aroma de caramel încă de când l-am încercat prima dată
Acesta este un must have pentru toți cei care iubesc caramelul și mirosul său! Exact, acest zahăr este ca un caramel! Este obținut manual, prin recoltarea nectarului din florile palmierilor de cocos din Indonezia. Acesta este apoi fiert pentru a crea caramel care este zdrobit în mici cristale maro. Astfel, acest zahăr de cocos are o consistență la fel de fină ca și zahărul pudră! Fructele caramelizate vor fi perfecte cu el!