4,8
115 evaluări

Unul dintre cei mai buni îndulcitori naturali. Conferă alimentelor o aromă de caramel.

Apreciez foarte mult faptul că zahărul este măcinat într-un fel de făină. În general, zahărul de cocos este foarte bun pentru coacere, deoarece are un gust ușor caramelizat.

un îndulcitor alternativ popular, are un gust de caramel ideal pentru coacere.

E foarte ușor de lucrat (aproape ca zahărul pudră clasic)😇 are un gust minunat.. cu siguranță o alegere excelentă pentru coacere

Gustos și frumos parfumat :)...mie îmi place cel mai mult în cafea :) se întărește puțin în pungă, dar nu mă deranjează deloc :)

Cel mai fin zahăr de cocos măcinat pe care l-am întâlnit vreodată. Pentru mine, bomba :)

Pudră de zahăr Koko. Îndulcește-ți cafeaua, prăjitura sau orice altceva gustul său de caramel este irezistibil. Super substitut pentru zahărul alb pudră. Sau presărați cu el terciul copiilor și garantat îl vor mânca. Sau presărați pe chifle orice. Mie mi-a plăcut pentru aroma de caramel încă de când l-am încercat prima dată

Pentru mine cel mai bun înlocuitor de zahăr în coacere. Corect, acest zahăr este bine măcinat, astfel încât are textura zahărului pudră. Îl ador pentru gustul și mirosul de caramel! Pur și simplu are gust de caramel.

O opțiune mai sănătoasă pentru îndulcire. Pentru mine, ideal pentru coacere sau pentru caramelizarea fructelor, de exemplu.

Acesta este un must have pentru toți cei care iubesc caramelul și mirosul său! Exact, acest zahăr este ca un caramel! Este obținut manual, prin recoltarea nectarului din florile palmierilor de cocos din Indonezia. Acesta este apoi fiert pentru a crea caramel care este zdrobit în mici cristale maro. Astfel, acest zahăr de cocos are o consistență la fel de fină ca și zahărul pudră! Fructele caramelizate vor fi perfecte cu el!