Vilgain 87 % Baking protein ⁠–⁠ izolat de zer, pentru o textură super moale, cu un conținut scăzut de lactoză

Vilgain 87 % Baking protein ⁠–⁠ izolat de zer, pentru o textură super moale, cu un conținut scăzut de lactoză

Un izolat proteic care vă va îmbunătăți orice efort gastronomic

O proteină specială pentru coacere? Da, și chiar și cu un conținut minim de lactoză. O proteină din lapte unică, de înaltă calitate, din Danemarca, care va evoca bunătăți dulci și sărate pline de proteine. Concepută pentru a rezista la temperaturi și mai ridicate și pentru a-și păstra textura perfectă.

87% din proteine de cea mai bună calitate

Doar pentru că este o proteină de panificație, nu schimbă faptul că am combinat‑o cu cele mai valoroase proteine disponibile. Izolatul de zer este proteina de top, cu un conținut mai scăzut de grăsimi și zahăr și mai bogat în proteine decât concentratul clasic. Conform DIAAS (cea mai avansată metodologie de determinare a calității proteinelor), se numără printre sursele excelente de proteine și este superioară chiar și cărnii de vită în ceea ce privește capacitatea de utilizare.

Digestibilitate perfectă

Sărac în grăsimi și zahăr

Spectru complet de aminoacizi

Clătite proteice, pâine cu conținut scăzut de carbohidrați

Adăugați proteine și îmbunătățiți textura a ceea ce gătiți sau coaceți. Proteinele sunt lipsite de aromă, așa că sunt excelente în terciuri, vafe, prăjituri, fursecuri, brioșe și negrese. Dar este, de asemenea, excelentă pentru îngroșarea sosurilor sau pentru a adăuga un plus nutrițional la pâine.

Textura perfect moale și fragedă

Puteți înlocui până la 30% din făină în rețete. Le conferă o consistență super cremoasă și fină pe care o vei adora. Produsele coapte cu proteine convenționale sunt adesea uscate și sfărâmicioase. Aceasta este exact opusul.

Nu se gelifică la temperaturi mai ridicate

Contribuie la obținerea unei texturi pufoase

Ajută la netezirea texturii

Proteină obișnuită

Vilgain Proteine pentru coacere

Care este diferența dintre proteinele de copt Vilgain®?

Vilgain Protein pentru coacere Vilgain Proteină pentru coacere isolat
Tipul de proteină Amestec de proteine din lapte Un amestec de izolat de zer și proteine din lapte
Originea laptelui Danemarca Danemarca
Proteine 81 % 87 %
Lactoză Conținut mai mare de lactoză Conținut mai mic de lactoză
Cantitatea de înlocuire recomandată 15‑25 % până la 30%
Gust și aromă Fără aromă Fără aromă
Utilizare Pentru coacere și gătit Pentru coacere și gătit
Ambalaj: 500 g
100 g
Valoare energetică
1553 kJ / 362 kcal
Grăsimi
1,6 g
- din care saturate
1 g
Carbohidrați
0,3 g
- din care zaharuri
0,3 g
Proteine
87 g
Sare
0,9 g

Ingrediente

Amestec de proteine din lapte (izolat de proteine dinzer , proteine din lapte ).

Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Poate conține urme de cereale care conțin gluten, alte fructe cu coajă lemnoasă și arahide.

Instrucțiuni de utilizare

  • Poate înlocui până la 30% din făină în rețete.
  • Potrivit pentru prepararea pâinii cu conținut scăzut de carbohidrați, prăjituri, fursecuri, brioșe, clătite, negrese sau pizza.
  • Are un gust bun atât în varianta sărată, cât și în cea dulce.

Aviz

  • Alimente.
  • A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
  • Protejați de lumina directă a soarelui.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Alternative populare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Produse similare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Şi alții au cumpărat

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,9
111 evaluări

Perfect pentru coacere și gătit.

Trebuie să ai grijă la doză, dar am încercat să o adaug la diferite aluaturi și nu am observat o schimbare de textură.

grozav, fără aromă, adaugă proteine astfel încât să putem face gustări dulci

Excelent. Doar un pic cam scump :)

14
întrebarile cu răspuns
Bună dimineața, care este diferența dintre această proteină și cea de 81%? :)
Bună ziua, când va fi produsul din nou în stoc?
Bună ziua, nu am găsit nicăieri informații despre conținutul de lactoză, doar că este redus, vă rog să furnizați aceste informații.
Bună ziua, pot să vă cer rețeta pentru brioșele cu smântână din video?