Peter Popluhár

Peter Popluhár

Din punct de vedere al compoziției, al prețului și al gustului, este cu siguranță cea mai bună pe care o poate oferi piața de flapjack. După o expediție de 24 de ore pe Kilimanjaro și după ce am vomitat de mai multe ori din cauza răului de altitudine, acesta este, de asemenea, singurul tip de flapjack care nu îmi provoacă greață (gust de pară și miere)

Aceasta este soluția pentru mesele la pachet care vă oferă 25 g de carne și 500 g de garnitură. Deschideți un borcan, luați această carne delicioasă și voila, deodată aveți gramul de proteine de care are nevoie un homo sapiens sapiens în exercițiu.

După ani de zile în care am supt carne de vită în timp ce călătoream prin lume, acest produs mai gustos și mai ușor de mestecat a ajuns în sfârșit. Un must-have pentru expediții, drumeții și călătorii. Din punct de vedere al gustului, nu văd aproape nicio diferență între variante.

Nu există dimineață fără acești fulgi. Accesibili, sănătoși, pot fi combinați cu poate orice, cu excepția sosului habanero.